NIJE ŽELELA DA UMRE KRAJ NJEGA: Muž Done Ares progovorio o pevačicinim poslednjim danima

Njen suprug Džavid Ljubovci otkriva kako su izgledali poslednji sati Azre Kolaković koja je imala samo jednu želju, a to je da umre tamo odakle je potekla.

Džavid ništa ne zamera Doni.

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na to što kaže. Tako nisam ni ja, jer je to ipak sama ona znala, to je bolest. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo pričati o tome, ali ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše ne mislimo o našem braku. Ne zameram joj ni na čemu, jer znam da u dubini duše nije mislila ništa loše. Pogotvo kada to ode na mozak i glavu, to sve ode u drugi pravac - priča Džavid i time daje odgovor na glasine da su hteli da se razvedu posle pet godina braka.

Tokom razgovora on je ispričao kakve su bile prognoze lekara i zbog čega se odlučila na potez da se vrati u porodični dom u Bihaću gde je provela poslenja dva meseca života:

- Još u aprilu lekari u Danskoj rekli su koliko će živeti. Bukvalno su u dan pogodili koliko je preostalo života. Njena jedina želja nakon tog saznanja bila je da te poslednje dane provede sa familijom i kod kuće. Nije bilo više načina za lečenja ili bilo šta, pa je tako preminula u kući. Samo joj se smanjila težina, pa su joj lekari davali određene lekove. Nije imala bolove, pa se možda na taj način nije mučila - poručuje kompozitor.

Porodica preminule pevačice objavila je umrlicu kojom su zvanično obavestili javnost o njenoj smrti, kao i detalje sahrane, koja će biti obavljena u sredu, 4. oktobra, na gradskom groblju "Humka" u 16 časova, a poslednji ispraćaj krenuće ispred Kantonske bolnice "Dr Irfan Ljubijankić" u 15:45 časova.

Izvor: Blic.rs
Foto: donnaares/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.