Za utorak, 9. mart 2010.

BEOGRAD, 9. marta 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno rezultatima izbora u Negotinu, ekonomiji i tekućim političkim pitanjima.

BLIC - Upozorenje o upotrebi kontraceptivnih sredstava "Pilula za dan posle hormonska bomba". O rezultatima izbora u Negotinu "Rezultati radikala i DŠ dokaz da su u krizi". O incidentu ispred noćnog kluba "Mladići teško povređeni u tuči s obezbeđenjem". Izjava Novaka Đokovića o Dejvis kupu "Hrvatska neće biti poslednja stanica".

VEČERNJE NOVOSTI - "Novi ustav za dve godine" o izmeni najvišeg pravnog akta. Izjava mitropolita Amfilohija pod naslovom "Crnogorci jake vere". O izjavi vođe osumnjičene grupe za zloupotrebu u nagradnim igrama "154 vozila ukrali na SMS".

DANAS - "Od hleba i ruža do uvelih karanfila" o obeležavanju Međunarodnog dana žena, 8. marta. U okviru specijalnog dodatka o Srbiji posle krize izjava Ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića "Povećanje plata i penzija najkasnije u septembru", i guvernera NBS Radovana Jelašića "Očekujem da me privrednici pohvale". O interesovanju za kupovinu BIP-a "Tri pivare žele BIP".

POLITIKA - O situaciji u JAT-u "JAT leti u stečaj". O izborima u Negotinu "Trijumf vladajućih stranaka". O tome da bez plaćanja NIS ne može da isporučuje gorivo "Nema mazuta na reč za toplane".

PREŠ - "Izumire 700.000 Srba", o demografskoj slici Srbije. O koncertu Miroslava Ilića u Zagrebu "Zagreb me još voli". "Prvog dana prodati samo kinezi i puntići", govori o tome da se kriza oseća na beogradskom sajmu automobila. O sukobu interesa stručnog savetnika srpske teniske reprezentacije Nikole Pilića pod naslovom "Navijaću za Srbe protiv mojih Hrvata".

bbl/dar

Pogledajte još