Oslabljena Zvezda ide na pobedu u Vršcu

BEOGRAD, 12. marta 2010. (Beta) - Košarkaši Crvene zvezde u Vršcu gostuju kod Hemofarma u 24. kolu Jadranske lige, a igrači beogradskog tima Marko Kešelj i Boris Bakić rekli su da će, uprkos umoru i problemima sa povredama u ekipi, pokušati da pobede.

"Povrede i iscrpljenost predstavljaju nam problem, ali u Vršac odlazimo da se nadigravamo i da tražimo šansu za pobedu. O Hemofarmu ne treba puno trositi reči, to je tim koji je "popunjen" na svakoj poziciji, ima nekoliko reprezentativaca i kandidati su za završni turnir", rekao je Kešelj za sajt kluba.

Crveno-beli će u Vršcu nastupiti bez povređenog Majka Tejlora, a Nemanja Nedović i Filip Videnov još se nisu u potpunosti oporavili.

"U svaki meč ulazimo sa istim ambicijama, bez obzira koji 12 igrača istrčava na parket. Povrede su sastavni deo našeg posla, a na nama je da damo maksimum i nadoknadimo odsustvo onih koji ne igraju. Prethodne, pa i ove sezone sa Hemofarmom smo igrali teške i isrpljujuće duele. Podjednako su dobri na svim pozicijama, a brzo su reagovali i odsutnog Pavkovića zamenili Amerikancem Hilom", zaključio je Bakić.

U dosadašnjem toku reginalnog takmičenja Crvena zvezda zabeležila je deset pobeda i 13 poraza, dok Hemofarm ima 14 pobeda i devet poraza.

Utakmica 24. kola Jadranske lige između Hemofarma i Crvene zvezde igra se u subotu u Vršcu od 19 sati.

Pogledajte još