fbpx

VREĐALI SE, LOMILI STVARI PO KUĆI: Komšije otkrile šokantne detalje razvoda Ane i Raste!

Naime, Ana je u jako lošem psihičkom stanju, i sve ovo je doživela kao lični poraz i da joj je neizmerno žao što će njena ćerka Tara odrastati bez oca.

- Ana je posle porođaja upala u postporođajnu depresiju i taman kada su svi verovali da će se iz nje izvući, njoj se dogodio ovaj haos. Ona ima svog psihoterapeuta koji joj pomaže da se izvuče, ali će za to biti potrebno mnogo više vremena nego što je mislila. Pošto doji Taru, ne može da pije lekove, tako da je danima tužna i plače, iako je sigurna u svoju odluku da sa Rastom nema budućnost. Mama i brat su sve vreme kod nje, a oko kućnih poslova brinu spremačice - kaže izvor blizak pevačici.

Na terasi njenog stana s vremena na vreme pojavljuje se kućna pomoćnica, dok na interfon niko ne odgovara. Prema rečima komšija, Ana već danima ne izlazi napolje, dok joj majka i pomoćnice kupuju sve što treba.

- Pre nego što su se u medijima pojavile informacije da su se Ana i Rasta razveli, srela sam je ispred zgrade i bila je uplakana. Moguće da su mediji saznali tek nekoliko dana kasnije da je Rasta napustio stan i verovatno se to desilo baš tada kada sam je srela. Nismo toliko bliske da bih je pitala da li je dobro, samo sam joj se javila i prošla - kaže komšinica.

Komšija koji sa porodicom živi na spratu ispod Aninog kaže da su u zgradi svi očekivali njihov razvod.

- Oni se nisu slagali ni pre braka, a tek kada je došlo dete sve je postalo neizdrživo. Balkonska vrata su im često otvorena, kao i prozori pa su se njihove svađe mogle čuti skoro svakodnevno. Njih dvoje ne biraju reči kada se svađaju, a neretko su padale i stvari po kući, koje verovatno jedno od njih odgurne. Poslednjih mesec dana prepirali su se oko toga što on kući dolazi u "takvom stanju" i što puši u kupatilu umesto na terasi. Svojom vikom često su dovodili do toga da beba počne da plače, što je Anu dodatno izbacivalo iz takta pa je i ona počinjala histerično da plače. Tu nije bilo budućnosti, znalo se još na početku - ističe gospodin koji nije želeo da nam se predstavi.

Njegova supruga dodaje da je Ana uvek bila problematična, ali fina prema komšijama i da je sebi trebalo da nađe nekog ozbiljnijeg muža:

- Za razliku od nje koja je uvek vesela, on je vazda bio nešto nadrndan. Nekad se javi, nekada ne. Često smo ga videli u vrlo lošem stanju, bukvalno vuče noge koliko mu je teško da ide. A onda kada zagrmi na Anu, sve se trese. Ona nije mogla da ga urazumi. Bojali smo se da će svađe presti u fizički obračun i verujte da je za oboje bolje što su se razišli.

Ne izlazi iz kuće

Momci koji rade na obližnjem gradilištu kažu da su Anu često viđali ranije, čak i sa bebom, ali da se sada povukla.

- Svaki dan smo ovde po ceo dan i vidimo sve koji prolaze. Od nje poslednjih pet-šest dana nema ni glasa. Ne izlazi iz kuće, čak ni na terasu - kažu radnici.

Koliko joj je žao što nije uspela u braku govori i jedina Anina poruka kojom je potvrdila razvod.

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu! Jedna porodica se raspada. Nemojte biti toliko zluradi i surovi! Od mene nikada ružnu reč nećete čuti, kao što ne dozvoljavam nikome da izgovori ružnu reč o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško. Imajte malo razumevanja i poštovanja prema meni i Stefanu i našim porodicama - poručila je Nikolićeva.

Stefan je u nekoliko navrata pokušao da ubedi Anu da će se promeniti, ali ovog puta mu nije pošlo za rukom.

- Mesecima ona vodi borbu sa njim oko snimaka koje kači na društvene mreže, a na kojima konzumira travu, da to više nije imalo smisla. Čak i kada se odselio nakon žučne svađe, on joj je slao poruke i tražio da još malo razmisli o svemu. Od toga posla nema ništa, da vam ja kažem. Presekla je iako joj je teško - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da Ana neće praviti problem Rasti kada god bude poželeo da vidi Taru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.