Delta negira veze sa Subotićem

BEOGRAD, 16. mart 2010. (FoNet) - Kompanija Delta holding negirala je danas da je imala bilo kakave zajedničke investicije sa biznismenom Stankom Subotićem, koji je osumnjičen za šverc cigareta, javlja B92.

Delta holding, čiji je vlasnik Miroslav Mišković, "u potpunosti demantuje sve tvrdnje koje je Subotić izneo u ponedeljak uveče u emisiji "Intervju s Jugoslavom Ćosićem"
na Televiziji B 92", navodi se u saopštenju te kompanije.

Delta holding je saopštio i da nikada nije imao zajedničke investicije sa Stankom Subotićem, ističući da je najmanje tačno da se kod njega finansijski zaduživao.

Stanko Subotić je u telefonskom uključenju u tu emisiju rekao da su Miroslav Mišković i Milan Beko njegovim parama kupili Večernje novosti i Luku Beograd, kao i da ga sada napadaju jer ne žele da mu vrate 50 miliona evra, podseća B92.

U saopštenju se dodaje da u Delti očekuju da će nadležne državne institucije efikasno reagovati i pružiti pravnu zaštitu domaćim kompanijama, koje savesno posluju poštujući zakon i dosledno primenjuju domaće i međunarodne standarde poslovanja.

Pogledajte još