Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

BEOGRAD, 16. marta - Poznata pevačica Ksenija Pajčin  i poznati maneken Filip Kapisoda pronađeni su večeras mrtvi u stanu na Voždovcu u Beogradu. Kako su javili elektronski mediji, pretpostavlja se da je reč o ubistvu i samoubistvu. 

Beživotna tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode sa kojim je pevačica bila u emotivnoj vezi, pronađena su u stanu u Nikšićkoj ulici u blizini Fakulteta organizacionih nauka. 

Prema navodima policije, na telima se vide rane od vatrenog oružja, a pronađen je pištolj iz kog je, pretpostavlja se, pucano. Diretor policije Milorad Veljović RTS-u je izjavio da su komšije rekle policiji da su se "oko 16.30 časova čula dva pucnja iz stana u kojem su živeli Ksenija i Filip".

Prema nezvaničnim informacijama, policija je već ranije intervenisala u ovom stanu, jer je navodno Kapisoda razvalio vrata stana prilikom jedne svađe.

Beogradski mediji špekulišu da je maneken najpre ubio pevačicu, a potom sebe. Pajčinova je ustreljena u predelu glave, dok je Kapisoda imao prostrelnu ranu kroz usta. 

Ispred zgrade u kojoj su živeli Ksenija i Filip okupio se veliki broj ljudi, kao i neke ličnosti iz sveta estrade, poput pevačice Goge Sekulić i imitatora Gorana Stojičevića Karamele.

Prema rečima prijatelja Ksenije Pajčin, koji su večeras došli na Voždovac, Ksenija i Filip se tokom dana nisu javljali na telefon, što je izazvalo zabrinutost bliskih osoba.

Policija je na licu mesta i dalja istraga će dati odgovore na pitanja kako je došlo do ubistva. 

Ksenija Pajčin je rođena u Beogradu 13. decembra 1977. godine, a poreklom je iz bosanskog sela Gubin na Livanjskom polju. 

Filip Kapisoda ( brat poznatog rukometaša Petra) rođen je 3. aprila 1987. Neko vreme se bavio rukometom, a zatim postao maneken.

J.K.

Pogledajte još