Za sredu, 17. mart 2010.

BEOGRAD, 17. marta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvećuju poseti Beogradu evropskog komesara za proširenje Štefana Filea, smrti pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, kao i drugim ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

ALO - O tragediji pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, pod naslovom "Filip ubio trudnu Kseniju". List na naslovnoj strani piše i da "Legija u helikopteru JSO leti u zatvor".

BLIC - "Ljubomorni Filip ubio Kseniju pa sebe", najveći je naslov, uz fotografiju, o smrti pevačice i manekena. "Cane u panici zbog nove optužnice", najava je teksta uz nadnaslov "Zašto se Stanko Subotić oglasio".

VEČERNJE NOVOSTI - "Evropa jača sa Srbijom!", naslov je teksta o intervjuu Filea listu, uoči njegove posete Beogradu. "Filip upucao Kseniju pa sebe", uz fotografiju list piše o tragičnoj smrti pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode.

DANAS - "Medojević tuži Stanka Subotića za klevetu", tekst je o brojim reakcijama na uključivanje u program TV B92 biznismena optuženog za šverc cigareta. "Najverovatnije ubistvo i samoubistvo", o smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode.

KURIR - "Ksenija i Filip nađeni mrtvi", o tragičnoj smrti pevačice i manekena. List o reakcijama povodom tvrdnji koje je medijima izneo Stanko Subotić Cane piše pod naslovom "Obračun tajkuna".

POLITIKA - "Regionima 'tesan' Ustav", najveći je tekst da je stručna grupa, koja je pripremala strategiju decentralizacije, ocenila da rešenja treba tražiti van ustavnog i zakonskog okvira. "Pronađeni mrtvi Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda", naslov je teksta o smrti pevačice i manekena.

PREŠ - "Cane preti jer je u panici!" , najveći je naslov uz nadnaslov "Šta se krije iza optužbi Stanka Subotića". "Filip ubio Kseniju pa sebe", naslov uz fotografiju o smrti pevačice i manekena.

PRIVREDNI PREGLED - "Srbija u STO sledeće godine" o potpisivanju protokola o završetku pregovora sa Japanom o pristupanju Srbije toj organizaciji. List piše i da "EBRD ulaže u sektor proizvodnje i usluga".

Pogledajte još