ANDRIJA LAZOVIĆ: Razumeću ako se Kija vrati Slobi!

Foto: Instagram/PrintScreen

Sve to iz spoljnog sveta posmatra stjuardesin dečko, Crnogorac Andrija Lazović, s kojim je započela vezu nakon što se njen muž pred kamerama smuvao s ćerkom Anabele Atijas.

U razgovoru Lazović prvi put javno priča o odnosu sa Slobinom ženom i ističe da ju je podržao da uđe u rijaliti.

Kija je trpela veliki medijski pritisak. Dugo smo razgovarali i zajedno smo odlučili da je najbolje da i ona bude deo tog projekta jer „zadrugu“ je živela i van „Zadruge“. A otkako je ona tamo, meni telefon ne prestaje da zvoni. Verujte da i ja trpim isti pritisak kao i ona. Nemam problem s tim što se u javnosti provlači moje ime, ali ne želim da Kija bude pogrešno predstavljena i zato je najbolje da je narod lično upozna – kaže Lazović i otkriva da li će se priključiti devojci u rijalitiju, o čemu se već danima govori.

Neizvestan ulazak

Znam da bi svi voleli da mene vide u rijalitiju i da bi to tek bilo interesantno za gledaoce. Međutim, u celoj priči ja nisam bitan. Zasad nemam nameru da im se priključim, ali rijaliti dugo traje, pa je najbolje da kažem da je moj ulazak neizvestan. O tom – potom, možda se jednog dana predomislim, videćemo – priča Budvanin s kojim je Kija i pre šest godina bila u vezi.

Andrija redovno prati šou i ne isključuje mogućnost da se njegova devojka vrati mužu. Ukoliko bi do toga došlo, bilo bi mu krivo, ali bi razumeo Kristinu.

Život je čudna stvar i sve je moguće. Sloba je od svog života napravio špansku seriju i sve nas uveo u tu priču. Niko mu nije kriv što sad prolazi kroz sve to – poručuje Crnogorac, koji ipak sebe u budućnosti vidi uz Kockarku.

Zajednička budućnost

Ako Kijina i moja veza bude išla uzlaznom putanjom, to će biti siguran znak da nas čeka svetla budućnost. Mogu samo da kažem da je ona divna devojka koja tačno zna šta želi u životu. Zato ne bi bilo lepo da bude pogrešno shvaćena, a i predstavljena u javnosti – zaključuje on.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.