ISKRA JE KO? Ćerka poznatog glumca isprozivala Ajfonku, ona joj žestoko uzvratila!

Kako je napisala na svom Instagramu, ona ne može da shvati činjenicu da je danas prirodna lepota nešto što se ne ceni. Uz otvoreno pismo koje je objavila stavila je fotografije Brižit Bardo i Fransoa Hardi, a sa druge strane, fotografiju Tijane Ajfon i još jedne devojke, kojima je oči prekrila zelenom trakom.

- Svete, gde smo pogrešili? Gledam estetiku lepih žena pre nekoliko decenija i ovo sad. Ne, ne može me niko ubediti da je ovo sad lepo. Nije. Ali mi je još žalosnije što kad mi iskoče takve slike na Instagramu, neminovno pročitam i komentare „lepotice...sexy.. predivna“ i onda mi bude strašnije jer shvatim da je to izgleda merilo lepote današnjice. Sklonila sam oči damama levo jer to ne treba da bude ničija lična prozivka. A damama desno nisam sklonila ništa. Njih je zadovoljstvo videti i imenovati. Fransoa Hardi i Brižit Bardo, obe u mladim danima. Predah za oči - napisala je Iskra.

Ovakav njen postupak i komentar nikako se nije dopao starleti Tijani Ajfon koja se nadovezala na ovaj komentar:

- Iskra je ko? Aha, ćerka Voje Brajovića. Obožavam kad neko zauvek ostane nečija ćerka, ljubavnica, bivša žena i ostalo. Elem, da se vratimo na ovu. Pa znate kako, mislim da ona drži moju sliku pored kreveta i svako veče se moli Bogu da joj upadne neka lova da može da ima ono što sam ja stvorila. Zauvek će ostati u mišjoj rupici - kaže Tijana a onda još brutalnije udara na Iskru.

- Nažalost, ni za lovu ne može da radi, jer nekad je život baš surov. Eto, ja joj šaljem jedan silikonski poljubac iz mojih preskupih kola i želim joj da malo manje gleda Instagram, već je bolje da se posveti svom izgledu, pa je možda jednog dana prođe ta sujeta - rekla je Tijana.

Izvor: Alo!
Foto: iskra.brajovic.babic/Instagram/Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.