Konkurs za najbolju turistička publikaciju

Turistička organizacija opštine Kruševac raspisuje konkurs za dodelu nagrade "Najbolja turistička publikacija" za 2007. godinu u sledećim kategorijama:

- jednolisna turistička publikacija 

- višelisna turistička publikacija do 50 stranica

- višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica

- dopunski promotivni materijal ( kese, blokovi, fascikle, bedževi, kačketi i sl.)

- turistička mapa

- najoriginalnija turistička publikacija

Predloge za dodelu nagrada mogu dostaviti lokalne, regionalne i nacionalna turistička organizacija. Predlozi moraju biti potkrepljeni pisanim obrazloženjem, prema kriterijumima za kategoriju u kojoj se konkuriše i prema obrascu za prijavu koji se nalazi u Pravilniku o organizovanju i sprovođenju dodele nagrade "Najbolja turistička publikacija".

Predlozi se dostavljaju Turističkoj organizaciji opštine Kruševac, ul. Majke Jugovića br. 3, 37000 Kruševac, s naznakom "Najbolja turistička publikacija", najkasnije do 05. 06 2007. god. ( 037/445-180, turistks@ptt.yu, www.turizam-krusevac.org.yu )

Treća izložba turističkih publikacija Srbije održaće se 19. i 20. juna 2007. godine u holu Kruševačkog pozorišta. Svečano otvaranje je 19. juna u 12 časova. Ove godine izložba je deo manifestacije Vidovdanske svečanosti koja se tradicionalno održava u našem gradu.

Pogledajte još