Osmesi i druženje uz prazničnu atmosferu na "Novosadskom Winter Festu"

Sinoć nam se na našoj raspevanoj jelki predstavio Gradski dečiji hor Sremskih Karlovaca “Cvrkutići”. Pre nastupa naših drugara iz Sremskih Karlovaca, publici se obratila naša gošća Vanja Petković, predsednica udruženja “Čepom do osmeha”. Ona se prisetila akcije “Čepom u svet” u kojoj je učestvovalo više stotina volontera koji su pokušali da obore Ginisov rekord u sklapanju najvećeg mozaika koji su napravili od plastičnih čepova. Ona je istakla važnost njihovog udruženja koje predstavlјaja pravi primer kako možemo zajedničkim snagama pomoći deci kojoj je ta pomoć neophodna i istovremeno štititi životnu sredinu.

Nakon naše gošće sve pristutne je sa raspevane jelke zabavljao hor “Cvrkutići”. Oni su svojim nastupom oduševili sve prisutne, posebno one najmlađe koji su bili posebno razigrani.

Večerašnji program ćemo, nažalost, zbog loših vremenskih uslova otkazati. Družimo se sutra od 18h na Trgu slobode.

U humanitarnoj kućici možete kupiti i rukotvorine koje su pravili štićenici Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Pogledajte još