Festival “Božićna čarolija”: Crkveni hor "Isusovi anđeli", hor "Muzika srca" i Muzički sastav "MI & LA" na platou ispred Promenade

Udruženje The Best Events uz medijsku podršku kompanije Color Media Communications i uz finansijsku podršku Gradske uprave za privredu Grada Novog Sada organizuje festival pod nazivom “Božićna čarolija”, koji će se održati od 10. decembra 2021. do 10. januara 2022. godine, na platou ispred TC Promenada.

Iako je padao sneg, juče smo na festivalu "Božićna čarolija" slušali božićne i novogodišnje pesme na tri jezika - srpskom, jermenskom i hrvatskom, a horovi su došli iz Beograda, Sopota, Tavankuta i Novog Sada.

Na festivalu su nastupili: Crkveni hor "Isusovi anđeli", hor "Muzika srca", i Muzički sastav "MI & LA". Pored toga, održana je i muzička radionica Centra za kulturu Sopot.

U praznično ukrašenim drvenim kućicama posetioci će moći da kupe raznovrsne praznične rukotvorine, dekupaž predmete, nakit, slatke i slane gurmanluke, kao i kuvano vino i čaj koji su neizostavni deo zimskog festivala.

Program će upotpuniti atraktivne aktivacije za sve uzraste, a za naše najmlađe sugrađane, kolege iz Novosadsko vaspitno-obrazovnog kruga i tima JP Vojvodinašume pripremaju zanimljive kreativne i edukativne radionice.

Partneri festivala su: Gradska uprava za privredu grada Novog Sada, TC Promenada, JP Vojvodinašume, Coca-Cola, Heineken sa brendom Zaječarsko, Orbit, San Creme keks kompanije Mondelez i VODA VODA Vodica.

Više informacija možete potražiti na zvaničnom sajtu Božićne čarolije: http://www.communications.rs/bozicnacarolija2021/

Pogledajte još