PRAVI ALJKAVCI: Ovih pet horoskopskih znakova su najneuredniji

5. Lav

Nisu Lavovi neuredni, samo uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti neko drugi.

4. Bik

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije da legne na kauč i pogleda dobru seriju nego da čisti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promeni.

3. Ribe

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu napraviti i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ne greše.

2. Strelac

Strelci će za sebe reći da uopšte nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost da jako brzo naprave nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. Nama to zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strelci će za sebe reći da to uopšte nisu.

1. Vodolija

Vodolije dobiju napad čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko. Obično razbacuju stvari gde god stignu, a s obzirom na to da nisu perfekcionisti, ne smeta im lom, ali ni prljavština.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.