PROKLETA JE AMERIKA: Vuk na Cecinoj slavi naručivao pesme za Jelisavetu!

Naime, glumac je na slavi Cece Ražnatović nekoliko puta naručivao pesmu "Prokleta je Amerika" jer ga podseća na bivšu devojku koja se sa svojim mužem, košarkašem Milošem Teodosićem, preselila u Los Anđeles.

Posle nekoliko čašica alkohola, Kostić je pao u sevdah, pa je "maltretirao" Sašu Matića da mu po nekoliko puta izvede hit Bobana Zdravkovića.

- On se raspištoljio kao da je u kafani. Prilazio je Matiću i govorio mu: "Molim te, za brata još jednom." Sale mu je ispunio želju, a kad god je zapevao deo refrena "Prokleta je Amerika i zlato što s'ja", Vuk je dizao čašu da nazdravi - kaže jedan od Cecinih gostiju. Cecini gosti su odmah shvatili da je glumac ovu pesmu posvetio Jelisaveti, sa kojom se zabavljao pet godina.

- Ponela ga je atmosfera i neka čašica više, pa se opustio. On je ranijih godina sa Jelisavetom dolazio kod Cece na slavu, pa ga je i ovaj ambijent podsetio na bivšu. Matić je sam prvi put zapevao "Prokleta je Amerika", a onda je Vuk tražio da to uradi još nekoliko puta - kaže izvor i dodaje:

- Vidi se na njemu da mu je teško što više nisu zajedno. Bili su dugo u vezi, on je mislio da će se na kraju i venčati, ali je ispalo sasvim drugačije. Vuk je pokušao da je zaboravi, ali mu to nije pošlo za rukom. A svi koji su bili kod Cece mogli su da vide da je i dalje voli - kaže izvor za Informer.

Vuk Kostić nije hteo da odgovori na ovo pitanje, nego je u startu rekao da će prekinuti vezu ako mu se ne dopadne povod zbog kog su ga pozvali.

- Ako ne želim da odgovorim, prekinuće se veza - rekao je Vuk, a kada je saslušao pitanje, zaista je spustio slušalicu.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.