LEKA ISKREN O PONOVNOJ ŽENIDBI: Razrešio misteriju jednom za svagda

Nije tajna da je poznati glumac miljenik mnogih žena. Iako ima dva braka iza sebe, Branislav Lečić je nedavno iskreno progovorio na temu ljubavi i planova za budućnost.

Troje dece koje je Branislav Lečić dobio iz dva braka su njegov najveći ponos. Ana i Ivan iz prvog braka i Lav iz drugog su centar njegovog sveta.

Kako kaže za sebe, bez obzira na popularnost, ostao je normalan, na šta je posebno ponosan. Iako važi za zavodnika, on sebe tako ne vidi.

- Ne, ja sam običan i normalan čovek. Svaki trud normalnog čoveka koji je izložen pogledima javnosti jeste da ostane normalan. Glumačka umetnost je prolaznog karaktera, malo je ostalo zapisa iza vas. Nemam želju da budem zvezda jer prosto u okolnostima u kojima živim to nisam. To bi možda moglo na Zapadu, pa da to sve prate i druge stvari, a to ovde nemam. Najviše mi prija što sam normalan - kaže Branislav Lečić.

Uvek okružen lepoticama, ovaj zavodnik koji je bio dva puta u braku, jednom sa pravnicom Ivanom, a drugi put sa voditeljkom Ninom Radulović, na pitanje da li mu se sada udvaraju devojke, kaže:

- Smatram da je udvaranje ili slanje dobrih talasa i vibri prema onom polu koji vas interesuje sastavni deo života, što ga čini lepim i uzbudljivim. Ne vidim u udvaranju ili davanju signala bilo šta loše. Naprotiv.

Kako su mu deca iz prvog braka velika, nametnulo se pitanje da li bi ih podržao kada bi mu došli i rekli da žele da stupe u brak.

- Naravno da bih uvek savetovao da dobro promisle i vide da li je to to. Neke želje se pojave samo zato što su refleks naših snova ili prvih utisaka. Treba biti obazriv kada je trajna veza u pitanju. Jedno je spremati se za susret, za dejt, što kažu, vikendom, a drugo je živeti zajedno - smatra Lečić.

Autor: GLOSSY

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.