TEŽAK ŽIVOT NATAŠE ĐORĐEVIĆ: Partner pokušao da je ubije, i dan danas živi u strahu!

Tada su se stvari u njenom privatnom životu su se iskomplikovale, te se pevačica potpuno povukla iz javnog života. Kako je tada tvrdila, nevenčani suprug pokušao je ubije tako što je na cesti pokušao svojim automobilom da njeno zgura sa puta.

- Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući. Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom - rekla je Nataša pre nekoliko godina.

- Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu - ispričala je za medije 2010. godine, Cela situacija joj je veoma teško pala zbog činjenice da sa pomenutim čovekom ima sina.

Jedno od Natašinih poslednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u "Grandu", u martu 2017. godine, kada je otpevala pesmu "Sve mu veselo bilo".

Izvor: Alo.rs

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.