NEŠTO NOVO: Pet poza za savršen praznični seks

Božićni irvas

Kod ove poze neobičnog naziva žena treba da se spusti na kolena, dok partner zauzima isti položaj iza nje. Potom žena se podupire rukama i sedne na njega. Muškarac ima slobodne ruke, te može da istražuje telo svoje partnerke, a za jači pritisak najbolje je da obgrli.

Džingl bels

Dok partner treba da legne na leđa i blago raširi noge, žena sa okrenutim leđima seda na njega. Muškarac ima svu slobodu i kontrolu, pa samim tim određuje tempo.

Spuštanje niz dimnjak

Ova poza je idealna za stimulaciju G tačke, te je žene obožavaju. Spuštanje niz dimanjak ćete izvesti najlakše tako što će partner da sedne sa ispruženim nogama, a žena treba takođe da sedne, a noge da prebaci preko njegovih bokova. Kako bi lakše izveli ovaj položaj, neka muškarac obuhvati vaše noge ispod kolena.

Božićni bombon

Božični bombon savetuju da praktikujete u borvi protiv mamurluka. Sve što treba da uradite jeste da legnete jedno nasuprot drugog, dok noge treba da savijete u kolenima i isprepletete ih međusobno. Pronađite ritam i prepustite se strastima.

Tiha noć

U slučaju da praznike slavite sa porodicom i prijateljima i potrebno je da budete tihi, poza tiha noć će biti idealna za vas. Zapravo, reč je o klasičnoj misionarki u kojoj treba da imate što laganije pokrete. Uz nežno trljanje i po koji uzdah postići ćete odličan orgazam.

Izvor: Metro.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.