ŽELJKO ODUŠEVLJEN: Mina Joksimović dobila poslovnu ponudu iz Holivuda

Ona se nedavno pohvalila da je dobila ponudu iz Holivuda, a njen tata sada se oglasio na tu temu.

- Naježio sam se zaista. Već sarađuje sa stranim produkcijama, radila je vokale za neke pesme. Peva na engleskom i vrlo sam se iznenadio kako peva na engleskom jeziku. Ima veoma dobar izgovor, kao pravi Amerikanci. Nećete verovati, ona je zavisnik o telefonu, a taj mejl je pročitala posle nekoliko dana. Odgovorila je, sada treba da vidimo da li je samo na vreme sve uspela da završi. Trebalo bi da peva nekoliko tejkova za jedan film. Srećan sam što su je prepoznali i uopšte pitali nju za takvu vrstu saradnje - ponosno je rekao Joksimović, a na pitanje da li će on preko ćerke doći do Holivuda, kaže:

- Ako preko nje dođem do Holivuda, biću najzahvalniji tata na svetu!

Kako je Mina jedna atraktivna devojka, nameće se pitanje da li je popularni pevač čuva od udvarača i da li razmišlja kako će bliznakinje Anu i Srnu zaštitito kada za to dođe vreme.

- Mina je ta koja je probila led sa udvaračima i sa momcima. Jako sam srećan što je jedna vrlo pametna, obrazovana i zrela devojka upravo za svoje odluke. Njen svaki izbor mene čini još srećnijim i ponosnijim. Nisam neko ko previše razmišlja o tome da ću braniti deci da imaju svoje izbore u životu. Ali svakako da negde u nekom smislu volim da budem konsultovan - iskren je Željko.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs
Foto: minajokssimovic/Instagram

Pogledajte još