PONOSNI OTAC ŽELJKO SA SUPRUGOM JOVANOM I DECOM PRISUSTVOVAO SLAVLJU: Mina Joksimović porodičnim okupljanjem proslavila diplomiranje na muzičkoj akademiji (FOTO)

Mina, najstarija ćerka pop zvezde Željka Joksimovića, nedavno je diplomirala na muzičkoj akademiji.

Ovim povodom mlada umetnica okupila je svoje rođake i prijatelje u jednom popularnom beogradskom restoranu i uprličila veliko slavlje.

Dvadesetsedmogodišnja brineta na svom nalogu na društvenoj mreži Inmstagram podelila je više fotografija i video-snimka i otkrila delić atmosfere sa proslave.

Porodičnom okupljanju pored oca Željka, majke Vesne, baka i deka i strica Saše, prisustvovala je i druga supruga popularnog pevača, voditeljka Jovana Joksimović, koja sa Minom neguje lep odnos. Takođe, među gostima su bila i deca uspešnog para, sin Kosta i ćerke Ana i Srna, čija lica je starija sestra zaštitila na fotografijama.

- Danas smo proslavili to što sam diplomirala na muzičkoj akademiji, a ujedno i moj upis na master! Sad idem malo da odmorim, pa krećem da radim na muzici i masteru. Hvala svima koji su bili danas - napisala je Joksimovićeva pokraj fotografija.

Nakon Minine objave usledile su čestitke njenih pratilaca, kolega i prijatelja, koji su joj poželeli sreću u novim privatnim i poslovnim poduhvatima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: minajokssimovic/Instagram

Pogledajte još