Za utorak 30. mart 2010.

BEOGRAD, 30. marta 2010. (Beta) - Beogradski dnevni listovi u današnjim izdanjima najviše pažnje posvećuju dešavanjima na srpskoj političkoj sceni i terorističkim napadima u Moskvi.

ALO - Pod naslovom "Karadžića prodao prijatelj za šest miliona $", list prenosi navode advokata Svetozara Vujačića o tome kako je otkriven haški optuženik Radovan Karadžić.

BLIC - "Dve fotelje hoće da zadrži 1.500 funkcionera" o zahtevima funkcionera da im Agencija za borbu protiv korupcije odobri obavljanje dve funkcije. "Moskva strepi od novih napada" o napadima u moskovskom metrou.

VEČERNJE NOVOSTI - "Hrana pojede sva primanja" o mesečnim izdacima za ličnu potrošnju u Srbiji. "Masakr ispod Moskve" o napadima u moskovskom metrou.

DANAS - "Ivana Dulić Marković odlazi iz G17 plus" o najavljenim promenama u toj stranci. "Čeka se predlog DS za guvernera" o izboru novog guvernera Narodne banke Srbije.

KURIR - List na naslovnoj strani najavljuje intervju sa specijalnim tužiocem za organizovani kriminal Miljkom Radisavljevićem, koji kaže: "U obračunu s mafijom idemo do poslednjeg!".

POLITIKA - "Traže se smene za kašnjenje na Koridoru 10" o izgradnji tog putnog koridora. "Duple fotelje samo za nove funkcionere" o obavezi funkcionera koji obavljaju više funkcija da se do 1. aprila odreknu neke od njih, što je propisano Zakonom o Agenciji za borbu protiv korupcije. "Eksplozije u moskovskom metrou, 38 poginulih" o napadima u Moskvi.

PREŠ - "Žene samoubice raznele 38 ljudi" o napadima u Moskvi. "Svaki četvrti odrasli Srbin alkoholičar" o problemima alkoholizma u Srbiji.

PRIVREDNI PREGLED - "Dolazak 'Ikee' podiže konkurentnost", naslov je teksta o procenama potpredsenika Vlade Božidara Đelića, a o zaključcima sa godišnje konferencije Nacionalnog saveta za konkurentnost "Bankari i trgovci su 'aut'".

Pogledajte još