Riki Martin obelodanio da je homoseksualac

LOS ANĐELES, 30. marta 2010. (Beta) - Portorikanski pevač Riki Martin obelodanio je da je homoseksualac, javile su agencije.

Martin je, u pismu koje je u ponedeljak postavio na svoj sajt na internetu, naveo da je odluka da u javnost izađe sa tom objavom bila plod "vrlo intenzivnog procesa". "Ponosan sam što mogu da kažem da sam srećan homoseksualac", piše 38-godišnji pevač na svom zvaničnom sajtu rickymartin.com. Riki Martin objašnjava da je "pre nekoliko meseci" odlučio da napiše memoare što je, kako je naveo, predosetio kao oslobađajući čin. Napisao je i da je odluka da otkrije svoju homoseksualnost "ključni preokret" u njegovom životu i da ta tajna vremenom postala "previše težak terat".

Riki Martin, otac blizanaca koje mu je 2008. rodila surogat majka, precizirao je i da su dva dečaka doprinela odluci da obelodani da je homoseksualac. Dodao je da je tajnu čuvao i po savetu ljudi iz svog okruženja koji su bili uvereni da bi otkivanje moglo da mu uništi karijeru. "Mnoge osobe su mi govorile da bi sve ove godine rada i sve što sam postigao, mogli da propadnu".

Pogledajte još