HAOS U NAJAVI: Trudna Miljana Kulić ulazi u “Zadrugu“, pomrsiće konce zaljubljenim golupčićima!

Foto: Parovi TV HAPPY -YouTube/Printscreen

Miljana Kulić je diskvalifikovana u “Parovima“ nakon što je saznala da je trudna sa Ivanom Marinkovićem, bivšim mužem Goce Tržan, a sada želi da uđe u “Zadrugu“ zato što su joj potrebne pare zbog bebe.

Najkontroverznija učesnica rijalitija već ima plan da napravi haos u rijalitiju i da razdvoji jedan par.

Miljana ulazi u “Zadrugu“ zbog novca, a organizatorima će se njen ulazak isplatiti. Ona je odlučila da pomuti vodu svima i da zavede Boru Santanu, Macinog navodnog verenika. On joj se baš dopao, njen je tip, a zna i da će Maca burno da reaguje tako da će njen ulazak biti eksplozivan, baš i kako je obećala organizatorima – kaže izvor blizak Miljani Kulić.

Inače, Maca Diskrecija je ludo zaljubljena u Boru Santanu koji od toga uglavnom pravi šalu. On je čas blizak s njom, a čas je gura od sebe i ismejava je, pljuje i vređa. Veridba je bila samo igra, ali Maca je sve shvatila ozbiljno. Pravi skandal nastao je kada je Bora Santana izjavio kroz šalu da će sad veriti Anu Korać, nakon čega je Maca Diskrecija pobesnela. Bora Santana i Maca su u više navrata imali seks, a ona se nada da će i zaista biti zajedno.

Iz tog razloga se veruje da će između nje i Miljane Kulić leteti perje, što Miljana i želi.

Kulićeva upravo takvu reakciju očekuje zato joj je i Bora Santana zanimljiv – objašnjava sagovornik Srbije danas.

Podsećamo, Miljana je i sama potvrdila da bi uskoro trebalo da postane zadrugarka.

Dobila sam ponudu da uđem u “Zadrugu”. Uskoro dolazim u Beograd i idem kod njih na razgovor, da vidimo oko detalja šta i kako. Ja trudna ne bih ulazila u rijaliti, ali moram da zaradim pare kako bih imala za bebu kad se rodi. Treba da je prehranim – iskrena je bila Miljana.

Izvor: Alo.rs/SrbijaDanas

Foto: Parovi TV HAPPY -YouTube/Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.