NEKAD PRIJATELJICE I SARADNICE A SAD: Jelena Tinska optužila Snežanu Dakić za zlostavljanje

Nekada prijateljice i bliske poslovne saradnice Jelena Tinska i Snežana Dakić, danas su jedna drugoj okrenule leđa jer je Jelena optužila Dakićevu da ju je ova zlostavljala dok je bila urednica na Ženskoj televiziji.

- Svakodnevno sam, kao i ostali saradnici, trpela mobing - uvredljiva pisma i omalovažavanja od napucane nesrećnice Snežane, koja je kraljica selfija i isticanja svojih sisa i nogu, za kojim, po vlastitom samoreklamiranju, otkida muški rod - napisala je Tinska na Fejsbuku.

Snežana je na to i te kako odgovorila:

- Jelenine uvrede su neosnovane, podnela bih krivičnu prijavu, ali neću iz humanitarnih razloga. Naivno sam verovala da je dobronamerna i dobrodržeća bakica koja može biti uzor ženama u trećem dobu. Pogrešila sam, a istine radi: uređivanje programa i kritika na račun nečijeg rada nije mobing. Ona se nije dovoljno pripremala za teme emisija, odbijala je da radi ono zbog čega je angažovana.
 
Njene emisije su bile dosadne, nije poštovala uređivačku politiku i stav kolegijuma. Ako bolje pogledate, to je komentar frustrirane žene čije je vreme prošlo - rekla je Snežana.

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Izvor: Kurir
Ilustracija: jelena.tinska/snezanadakic/Instagram

Pogledajte još