HOLIVUD! Nataša Miljković progovorila o vezi sa 14 godina starijim biznismenom: Žarko i ja smo kao Amal i Džordž!

Kada je odlučila da stavi tačku na brak sa glumcem Srđanom Timarovim, sa kojim ima sina Lazara, voditeljka je neko vreme bila sama, da bi kasnije uplovila u ljubavnu vezu sa uspešnim biznismenom Žarkom Tarićem. Dugo vremena krila je da su zajedno, a onda su se jednom prilikom pojavili na gradskom dešavanju, i tada je krenula lavina komentara da je on znatno stariji od nje i da će to potencijalno predstavljati problem.

Međutim, voditeljka i biznismen to uspešno demantuju i, kako naglašavaju, u njihovoj vezi sve odlično funkcioniše.

Žarko je od mene stariji tačno koliko Džordž Kluni od Amal. Isto smo godište ona i ja, isto su godište njih dvojica. Na tračeve sam navikla. Ne smetaju mi, samo što zaglupljuju ljude – rekla je Nataša Miljković.

Posle razvoda od glumca javnost je bila zadivljena lepim odnosom koji su zadržali bivši supružnici.

Kažu da se na dobrom braku mora raditi. Isto je sa razvodom, samo se mora raditi još više – poručila je voditeljka i tom prilikom dala savet svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Obaveze između karijere i majčinstva usklađuje lako jer joj je najlepše vreme provedeno sa Lazarom.

Deo dana sa Lazarom je moj najlepši deo dana. Čak i kad je naporno. Preslišavam ga tablicu množenja tako što, recimo, kad mi traži čašu vode, ja mu kažem “može, ali koliko je 8 puta 5, brzo”. Šta god da trazi, zauzvrat mora da mi da tačan odgovor. Bude to vrlo zabavno. Mi se igramo, šta god da radimo – priča Nataša.

Izvor: Blic.rs
Foto: Goran Zlatković

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.