HOLIVUD! Nataša Miljković progovorila o vezi sa 14 godina starijim biznismenom: Žarko i ja smo kao Amal i Džordž!

Kada je odlučila da stavi tačku na brak sa glumcem Srđanom Timarovim, sa kojim ima sina Lazara, voditeljka je neko vreme bila sama, da bi kasnije uplovila u ljubavnu vezu sa uspešnim biznismenom Žarkom Tarićem. Dugo vremena krila je da su zajedno, a onda su se jednom prilikom pojavili na gradskom dešavanju, i tada je krenula lavina komentara da je on znatno stariji od nje i da će to potencijalno predstavljati problem.

Međutim, voditeljka i biznismen to uspešno demantuju i, kako naglašavaju, u njihovoj vezi sve odlično funkcioniše.

- Žarko je od mene stariji tačno koliko Džordž Kluni od Amal. Isto smo godište ona i ja, isto su godište njih dvojica. Na tračeve sam navikla. Ne smetaju mi, samo što zaglupljuju ljude - rekla je Nataša Miljković.

Posle razvoda od glumca javnost je bila zadivljena lepim odnosom koji su zadržali bivši supružnici.

- Kažu da se na dobrom braku mora raditi. Isto je sa razvodom, samo se mora raditi još više - poručila je voditeljka i tom prilikom dala savet svima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

Obaveze između karijere i majčinstva usklađuje lako jer joj je najlepše vreme provedeno sa Lazarom.

- Deo dana sa Lazarom je moj najlepši deo dana. Čak i kad je naporno. Preslišavam ga tablicu množenja tako što, recimo, kad mi traži čašu vode, ja mu kažem "može, ali koliko je 8 puta 5, brzo". Šta god da trazi, zauzvrat mora da mi da tačan odgovor. Bude to vrlo zabavno. Mi se igramo, šta god da radimo - priča Nataša.

Izvor: Blic.rs
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još