EMOTIVNO PRIZNANJE ANE KOKIĆ: Od kako je Nikola u inostranstvu, više uživamo u zajedničkim trenucima

Pop pevačici Ani Kokić 2018. godina počela je i više nego uspešno. Na svom Jutjub kanalu objavila je pesmu "Ima li on", koja je, sudeći prema reakcijama i broju šerova na društvenim mrežama, za kratko vreme postala hit. Kao tvrde Anini fanovi, pevačica u novom spotu neverovatno podseća na čuvenu glumicu i muzičarku Oliviju Njutn Džon, iz perioda kada je bila glavna zvezda filma "Briljantin".

Dok uživa u rezultatima svog rada, atraktivna brineta za "Glossy" priča o ćerkama, suprugu Nikoli Rađenu, koji trenutno boravi u Rusiji, gde igra za tamošnji "CSKA", ali i o novim poslovnim poduhvatima.

- Godina mi je zaista super počela i želim samo tako da se i nastavi. Spot i pesma su odlično prošli kod publike, kritike su pozitivne i sada uživam u uspehu. Ove godine imam u planu da realizujem sve ono što sam zamislila i pripremala u prethodnom periodu, tako da ću biti više nego zaposlena. Zato mi je jedina novogodišnja želja bila da svi budemo živi i zdravi. Ovih dana pregovaram sa saradnicima o tome da li da snimim album ili pojedinačne singlove. Ima lepih pesama, što bi se reklo za svakog ponešto - počinje priču Ana, koja sa brojnim poslovnim obavezama i koncertima u zemlji i inostranstvu odlično usklađuje i brigu o naslednicama Nini i Tei.

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

- Obe moje ćerke idu u školu. Jedinu pomoć koju imam sa devojčicama trenutno je od mame i sestre. Nemam bebisiterke jer i ja želim da učestvujem u njihovom odrastanju. Srećom, Nina i Tea su pune razumevanja za moj posao, štaviše, dosta mi pomažu samim tim što shvataju koliko je teško i naporno raditi noću. Pošto su devojčice, obe vole da komentarišu moja spremanja za nastupe, savetuju me, a deca kad nešto kažu, to je iskreno i pravo. Izuzetno zapažaju svaku promenu na meni, bilo da je reč o šminki, garderobi ili pesmama. Sve znaju i sve vide. Obe su muzikalne, pokazuju interesovanje prema instrumentima, idu na hor, ali i na sport. Potpuno su okupirane lepim stvarima - ističe ponosna mama, koja priznaje da joj je ponekad teško što je trenutno razdvojena od supruga, ali lakše joj je pri pomisli da će se to promeniti za koju godinu.

- Teško jeste, ali ne i neizdrživo. Moderne tehnologije nam olakašavaju to što nismo skupa jer se često čujemo s tatom. Zato mi se čini da više uživamo kada smo zajedno. Ali još nekoliko godina, pa ćemo biti svi na okupu non-stop - otkriva Ana, puna volje da u životu sve kockice složi onako kako treba.

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

- Pevanjem se bavim već osamnaest godina i nisam izgubila volju. Navikla sam na sve obaveze i to je moj život. Nemam nameru ni da okačim mikrofon o klin, a bilo je trenutaka kada mi je bilo teško, mada je sve to prošlo. Kad su deca bila mala, želela sam da budem više s njima, ali da ne zapostavljam posao. Htela sam sve, a morala sam da napravim neki balans. Pomišljala sam i da dignem ruke od svega, ali pošto se nikad ne predajem tek tako, odlučila sam da nastavim muzičkim putem i nisam se pokajala. Muzika je moj život - završava Ana.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/anakokicmusic

Pogledajte još