BEBAN SKRHAN BOLOM ZBOG SMRTI NEBOJŠE GLOGOVCA: Hvala ti na svemu moj Glogi, bio si kompas istinske ljudske veličine!

Verovatno se svi dobro sećate da je Nebojša bio Zlatko, a Vukašin - Beban. Njih dvojica često su umeli da nas nasmeju a uloge mlađeg i starijeg brata približili su gledaocima na najbolji mogući način.

Vukašin je danas morao da se oprosti od "starijeg brata", te je napisao veoma potresnu i emotivnu poruku koja će vam naterati suze na oči.

Mladog muzičara i frontmena grupe "Irie FM" duboko je potresla vest o Nebojšinoj smrti, a pored toga na ovaj dan umrla je još jedna njenu bliska osoba u životu.

- Bio si jedan od heroja moje rane mladosti. Prodavao sam tvoje fore iz filmova, pitao se kako si tako hladan kao špricer, a opet svima potreban. Onda sam te sreo i upoznao, i imao čast da provedem četiri godine života sa tobom. Učio sam od tebe, prvi put uživo video kako neko tako kul može da puši pljugu, i da je lep sa sivim zubima, čuo ludački smeh i sreću cele ekipe kada kazes tri reči, a ti se ni ne nasmeješ - napisao je Vukašin dodajući da su i mlađe i starije kolege žudele da budu kao Nebojša Glogovac.

- Sad u trideset i drugoj imam neki ideju kako i zašto si bio tako kul. Zato što si se palio na suštinu, i pri tolikoj privrženosti istoj, nedrio je od fore, do replike. Diskretni heroj, mrzovoljnog izraza lica. Moj stariji brat i učitelj zauvek. Umro si isti dan kad i moj otac. Sedim na Kalemegdanu, i plačem i smejem se u isto vreme. Sežam te se koliko si bio veliki i divan. Hvala ti na svemu, moj Glogi. Bio si svojevrstan kompas ukusa, mere i istinske ljudske veličine - napisao je Vukašin na svom Fejsbuk profilu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: vukasin_iriefm/Instagram

Pogledajte još