fbpx

ČETIRI IZNENAĐUJUĆA OSEĆANJA: Kako se ponaša žena kada nađe srodnu dušu?

Kad spustite gard, opustite se i prepustite - iskreno kako se oseća žena kada nađe onog pravog? Osećaj je, pišu na portalu "Youtango" potpuno drugačiji od očekivanog.

Mislite da kada pronađete srodnu dušu osećaćete se uzvišeno, na krilima, sa neverovatnom energijom? Ovo su neke činjenice koje malo ko govori i otkriva kada su odnosi sa muškarcima u pitanju.

Osećaćete se obično

Prijatno, udobno, ali realno osećaćete se obično.

Bićete opušteni u ponašanju u vezi. Bićete uzbuđeni kada treba da ga vidite, ne napeti, a dosta vremena provodićete zajedno.

Nije vam neophodan

Kada ga otkrijete shvatićete da možete i bez njega. Nije da želite, ali njegova uloga nije da vam je "kiseonik u plućima". Možete kao i pre njega da preživite, odrasla ste osoba, a volite da ga volite i budete u njegovom društvu.

Intima

Svakako da uživate u igrama u krevetu, ali prava intima među vama nije ludački seks. To je kada ćutite, delite parče torte, pričate...

Dopunjujete se

Prava žena zna da je život mnogo više od jednog ljubavnog odnosa. Tako i ovoj vezi pristupate, a od njega učite, obilazite nova mesta, isprobavate nove ukuse. U svemu se dopunjujete.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.