ON JE OBIČAN NARKOMAN I MNOGO JE GLUP: Jelena Krunić otkrila pikanterije iz života Darka Lazića

Jelena je žestoko isprozivala folk pevača i njegovu bivšu suprugu Anu Sević.

- Ja se sa njim preko novina napu*šavam, samo se potvrdilo sve ono što sam rekla za "Kokain aferu". Gledala sam klip, sve se videlo. Nemojte mi molim vas o njima. Banjavao mi on gajbi sa mojim drugom, pravio se pametan i fin. Nešto se tu desilo u "Amidži šou", a Ognjen ga je pitao da li je istina da se zbog mene razvodi, a on je njemu rekao "ma to je obična igračica". Kad sam to čula, ja rekla da je on narkoman, da je kupio belo mače da bi ga odneo Ani i ništa... Sve, sve sam izdeklamovala. Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman - rekla je Jelena.

Nakon ovog, ona je nastavila da priča neka iskustva koja je imala sa ovim pevačem, i to bez dlake na jeziku.

- Glup je kao tri ku*ca. Pored toga što je glup, sve pare stoje kod Ane, samim tim je papučar. Nije smeo da ode kući, ostao sa mojim drugom, nisam mogla da ga izbacim iz stana. Išao je u WC na svakih 20 minuta, šta je mogao da uradi. Ako pokrene tužbu ima i te kako ljudi koji su tome prisustvovali tako da: "Darko, ne igraj se sa tim" - nastavila je Jelena.

Iako je verovatno pomislila da je ova priča ostala nezapažena, kada je u nastavku priče rekla da niko ne može da provali o kome je pričala, jer je pominjala nekoliko imena uzastopno, evidentno je da se i te kako prevarila.

Ostaje da vidimo kako će Darko reagovati na Jeleninu priču.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.