SAMO PRIRODNO: Mali beauty trikovi Dakote Džonson

Njen šarm i lepotu prepoznala je i kuća Gucci koja ju je angažovala da postane zaštitno lice njihovog mirisa Gucci Bloom.

Prepoznatljiv osmeh s razmaknutim zubima, pegice, opisuju najbolje Dakotu, a ovo su njeni mali trikovi za svakodnevni svež izgled.

Padam na lepa pakovanja, stoga kupujem puno proizvoda samo zbog izgleda, ali na kraju koristim uvek ista. Moja beauty rutina zapravo je vrlo jednostavna: ujutro i uveče umivam lice, a potom nanosim kremu. Tokom dana koristim one sa zaštitnim faktorom, a omiljeni su mi, trenutno, Lancer proizvodi – otkrila je Dakota i dodala:

Šminkam se retko, samo kada je to potrebno. Kada izlazim privatno, stavim tek korektor, ruž ili sjaj na usne i maskaru.

Lepa Dakota priznala je i da obožava parfeme i "ostavljanje mirisnog traga iza sebe", a otkrila je i čemu ju je naučila baka, slavna glumica Tipi Hedren.

Volim parfeme, posebno cvetne mirise, poput Gucci Blooma. Svaki miris podseća me na neke detalje. Tako je moja majka celog života nosila uvek isti parfem, dok me baka naučila mali trik s maskarom. Gledala me kako je nanosim i onda mi rekla da spustim ogledalce niže, tako da ga, dok stavljam maskaru, gledam odozgor. Na taj način maskara dođe od korena do vrha i naravno da je bila u pravu – ispričala je Dakota.

Izvor: Azra.ba
Foto: Late Night with Seth Meyers - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još