Koliko vas on zaista poznaje

LONDON, 15. april 2010. (FoNet) - Hvata ga očajanje šta da joj kupi za rođendan, godišnjicu braka ili poznanstva.
Vaučer za neki butik ili parfimeriju sa skupim mirisićima bio bi rešenje, ali se isprečio problem - zna vrlo malo ili ništa o njenom ukusu za garderobom, nakitom ili parfemom...

Ali ako devojka ili partnerka sanja njegove predivne oči, bile bi presrećna da njen partner čini to isto. Ali - SAMO JEDAN OD OSMORICE muškaraca tačno zna boju njenih očiju. Tako je, kako tvrdi londonski tabloid SAN (THE SUN), u Engleskoj ali verovatno ništa bolje nije i u drugim zemljama.

Najnovije istraživanje, u kojem je testirano koliko parovi znaju jedno o drugom, pokazalo je britanski muškarci najčešće vrlo malo znaju o svojim partnerkama - uključujući boju očiju i rođendan.

Šestorica od deset muškaraca anketiranih u grupi od njih 2.000, koju je u Engleskoj obavila firma The Perfume Shop, tvrdili su da poznaju svoje partnerke "od glave do pete", i ono vidljivo, ali i ono skriveno.

Ali kad su u anketi postavljena pitanja, još 10 odsto ih nije znalo, kad su im supruge ili partnerke rođene, a osam odsto nije znalo koja je prirodna boja njene kose.

U daljem anketiranju dobijeni su novi, iznenađujući rezultati: svaki treći muškarac nije imao pojma koji je omiljeni parfem "lepše polovine", 11 odsto nisu znali šta im partnerke tačno rade, dok ih 12 odsto nije moglo da se seti imena najboljeg prijatelja ili prijateljice svoje supruge ili partnerke.

Pozamašan procenat od 27 odsto kupilo bi supruzi ili partnerki odeću ili donji veš koji uopšte ne bi bio po njihovoj meri.

Da bi bile sigurne da njihov dragi nikada neće zaboraviti njeno "najbolje izdanje", londonski list sugerira čuitateljkama da naprave neku vrstu podsetnika, odštampaju ga ili, još bolje, svojeručno napišu i stave ga u njegov novčanik.

PODSETNIK LISTA:

1. Broj (veličina) odeće; 2. Boja očiju; 3. Datum rođenja; 4. Prirodna boja kose; 5. Omiljeni parfem; 6. Veličina
(broj) brushaltera; 7. Najbolji prijatelj (prijateljica); 8. Čime se, zapravo, bavi, i zvanje u karijeri i na poslu...

Pogledajte još