OPET PEVAČICA: Posle bračnog brodoloma Darko Lazić već ima novu devojku

Darko već nekoliko nedelja uživa u romansi sa Oliverom Matijević, zgodnom koleginicom iz Hrvatske, sa kojom se upoznao na jednom nastupu. Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posetila Lazića u srpskoj prestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos.

- Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Odmah su sevnule varnice, Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju - kaže izvor koji je dobro upućen u ovu priču.

- Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa belim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja ume da sasluša i uteši drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najpre našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje - kaže izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posetila Lazića u Beogradu.

- Prvi put je došla kada je Darko nastupao na otvaranju jednog prestoničkog kluba i bila je u društvu njegovih prijatelja. Pre nastupa celo društvo otišlo je na večeru u popularni beogradski restoran a tamo su i nastale njihove zajedničke fotografije. Međutim, narednog puta otišli su sami na večeru, a tada je i pao prvi poljubac između njih. Međutim, sve se na tome završilo, jer je Olivera već sutradan morala da se vrati u Hrvatsku - kaže izvor i dodaje da Lazić ne krije da gaji simpatije prema zgodnoj koleginici.

- Njegovi prijatelji upućeni su u ovu priču, jer je Darko oduvek bio iskren momak, koji ne ume da sakrije lepe stvari. Činjenica je gaji simpatije prema Oliveri i da mu ih ona uzvraća, ali da li će njihova veza postati ozbiljna, ostaje nam da vidimo - zaključuje dobro upućen izvor za kraj.

Inače, Darkova nova izabranica je takođe pevačica s adresom u Zadru, a do sada je snimila singlove "Muški gad" i "Šta ćeš sa njom".

Izvor: Alo!
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.