KATARINA ŽIVKOVIĆ PROVELA NOĆ U POLICIJI: Kriminalci napali pevačicu i "odmor iz snova" joj pretvorili u pakao!

Ona je, kako saznajemo, uplatila aranžman, a toliko joj se svidela mogućnost da ode na ovo ostrvo u jugozapadnom delu Indijskog okeana, da se nije libila da odvoji veliku svotu novca koju je zaradila.

- Kaća se na moru baš opustila jer je u prethodnom periodu radila punom parom. Maksimalno je uživala u odmoru. Sa najboljom drugaricom je odmorila mozak, kupala se, obilazila atrakcije i, naravno, probala lokalne specijalitete - rekao je izvor.

I dok je prvih nekoliko dana sve bilo idilično, doživela je pakao kada je jednog dana, zbog lošijeg vremena, odlučila da obiđe ostrvo. Nju i prijateljicu tog popodneva napali su lokalni kriminalci u nameri da ih opljačkaju. Tada je usledio šok.

- Iako je bila sigurna da takve stvari njoj ne mogu da se dese, Kaća i njena drugarica bile su žrtve napada lokalnih kriminalaca. Sve je počelo tako što ih je grupa muškaraca pratila, a jedan od njih je u nekom momentu počeo da joj dobacuje. Kako su mislile da se radi o običnim šarlatanima, nisu se obazirale. Međutim, u jednom momentu oni su počeli da trče za njima, sustigli ih, gurnuli i pokušali da im otmu torbe - ispričao je izvor.


Devojke su se u tom momentu izbezumile i počele da trče i vrište.

- Iako su oni krenuli za njima, na svu sreću, ubrzo su ih čuli turisti koji su primetili da se nešto događa. Huligani su videli da neće uspeti u namerama i odmah su se razbežali u različitim smerovima. Kaća i drugarica su bile izbezumljene, ali su po savetu jednog bračnog para odmah otišle u policiju i prijavile šta se desilo - priča izvor.

Međutim, tada je tek nastao problem.

- Ona je odmah do detalja ispričala inspektorima šta se dogodilo i to nekoliko puta. Ipak, kako su razbojnici pobegli i policija ih nije uhvatila, a pevačica je turista u stranoj zemlji, dobila je niz formulara koje je morala da popuni. Iako su bile pod stresom, rečeno im je da ne mogu da odu dok sve ne popune, a procedura je bila tolika da su čitavu noć provele u policiji. Umorne i neispavane, rano ujutru su izašle i uputile se direktno u hotel u kojem su boravile.

Kako saznajemo, čitav taj dan su prespavale, ali su odlučile da im jedno neprijatno iskustvo ne pokvari čitav odmor, pogotovu što im je ostalo još nekoliko dana. Po povratku u Beograd, pozvali smo Katarinu Živković, ali ona, nije bila raspoložena da priča na ovu temu.

- Nemojte ništa da me pitate o tome, molim vas - kratko je prokomentarisala pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Puls
Foto: Instagram/katarina2789

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.