MAMINE REČI KAO MELEM: Nakon svađe sa Slobom i nervnog sloma Luna se čula s Anabelom! (VIDEO)

Nakon podužeg mučenja sa uspostavljanjem veze, Luna i Anabela uspele su da se čuju ovog poslepodneva.

Luna je prvo trebalo da se čuje sa tatom Gagijem Đoganijem, međutim, zbog neuspevanja uspostavljanja veze sa njim, dobila je poziv upućen mami Anabeli.

- Tata je dobro, čujemo se svaki dan. Ništa se ne sekiraj. Znam tačno šta hočeš da izgovoriš, a ne možeš... Svi to znamo. Čekamo da opet budeš ona stara. Za sve ima vremena, izaći ćeš, sve ćemo polako i zajedno, ja sam tu, čekam te - rekla je Anabela na samom početku.

- Loše sam, mnogo, mnogo - požalila se Luna mami i počela da plače.

- Evo, tražim stan... Uveliko smo počeli da tražimo stan za vas dvoje da se se ušuškate, da uživate kad izađete. Kad bi samo znala koliko lepih stvari te čeka napolju uopšte ne bi imala razloga da se sekiraš - rekla joj je Anabela, posle čega se Luna odmah oraspoložila.

- Ja to znam mama, ali ti ne znaš koliko je meni ovde teško. Borim se, stalno mislim na sve vas, ali ne znaš ni upola koliko je ovde teško - plakala je opet Luna.

- Nemoj da sumnjaš u sebe. Uopšte više nije poenta da li ti sumnjaš u njega ili u ljubav, on te zavoleo onakvu kakva si i nemoj da se menjaš, budi to što jesi - rekla je Anabela Luni, a ona je onda pozvala Slobu da uđe u govornicu.

- Vi se odlično držite, ja sam ponosna na vas! - rekla je Anabela, a Luna je uporno govorila kako ovo u rijalitiju nije ona i da više ni sama ne zna šta priča.

- Ja te molim da dođeš sebi i da svoju ljubav tretiraš kako si ti želela da tebe neko tretira, seti se toga - savetovala ju je Anabela.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još