KIJA SASULA SVE U LICE SLOBI I LUNI: Krivo mi je što mi je brak srušen zbog nečeg što neće opstati! (VIDEO)

Zadrugarima su prošle noći gledaoci postavljali pitanja, a jedno interesantno pitanje koje se ticalo Kije Kockar bilo je upućeno Luni Đogani.

- Dokle ćeš više da ogovaraš Kiju, i da Slobodana huškaš protiv nje, i da govoriš kako mu ona nije prijatelj i kako mu samo ti želiš dobro tako što ga svojim ponašanjem dovodiš do ludila. Ako je vaša ljubav toliko jaka čemu tolika ljubomora, nesigurnost, zavist? - pročitao je Ognjen pitanje.

- Volela bih da ustane osoba koja bi se ponašala normalno i ne bi bila ljubomorna u društvu sadašnjeg dečka i njegove žene - rekla je Luna, a potom su se umešali i ostali zadrugari.

- Ja ne bih bila ljubomorna. Ne bih bila ljubomorna s obzirom da znam šta sam učinila toj ženi... Sloba ti ne daje ni gram sumnje da bi ti bila ljubomorna - rekla je Miljana.

- Evo ovde se po ko zna koji put okrene pitanje u korist onoga kome to odgovara. Pitanje je bilo šta je Luna pričala o Kiji. Nikada njih dve neće da kažu ništa, nego uvek neko smejanje i traži se krivica u nekom trećem... Sloba nikoga ne pravi ljubomornim, dečko ćuti, tu je gde je... Problem ste vas dve, vi se ne možete gledati očima - rekao je Mića.

- Što se tiče mog odnosa sa Lunom, ja sam njoj rekla sve u lice, pogotovo kada sam saznala da su tu bile 203 devojke... Ona je bila kap koja je prelila čašu. Ja sam rekla da ta veza neće potrajati, većina se slaže sa mnom. Moje mišljenje je da to neće opstati napolju - rekla je Kija.

- Kako nisi znala ovo unapred? - pitao je Sloba.

- Eto sad poučena iskustvom znam i kada objektivno gledam sa strane njihove situacije, njegovo ponašanje i postupke, tačno znam napamet šta će da se desi. Prvenstveno zato što je Luna mlada, ima tek 21 godinu i za nju je sve ovo novo. I ja sam bila zaljubljena i ja sam imala 23 godine kad smo se upoznali, i znam kako je to i da neke stvari ne vidiš realno. Ja prva nisam videla... Da sam videla, ne bih bila ovde i ne bi mi se ovo desilo. Jako mi je krivo što je moj brak srušen zbog nečega što neće potrajati - zaključila je Kija.

- To ti misliš! - dodao je Sloba.

Pogledajte šta je Kija rekla o Luninom i Slobinom odnosu:

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još