Javi se, Džeri

Konačno je došao i taj dan kada će domaći mediji imati razloga da prestanu sa nagađanjima stigao je/nije još/evo, samo što nije? Javi se, Džeri,... srpskim novinarima (posebno damama) da si tu, jer se već stiglo do pretpostavki da će Batler u Beogradu imati, pa, batlera.
 
Kako mediji navode, Džerard Batler je došao u Beograd i pridružuje se ekipi filma "Koriolan", u kojem zajedno sa Rejfom Fajnsom tumači glavnu ulogu. Međutim, naravno, ništa još nije potvrđeno iz ekipe filma "Koriolan", a jedno jeste bez sumnje - njima uopšte nije ni bitan publicitet u Srbiji, već Srbija kao filmska lokacija.

Ali, kako velike holivudske zvezde - što Džerard Batler od filma "300" svakako jeste - retko, takoreći nikad, ne dolaze u Srbiju, ovo uzbuđenje je više nego razumljivo, pa "Blic"  piše:

- Tokom boravka u Beogradu, Batler će biti smešten u predsedničkom apartmanu hotela "Hajat", čija je površina 250 metara kvadratnih. U luksuznom apartmanu koji se sastoji iz nekoliko prostorija nalaze se i kupatilo obloženo mermerom, sauna, klavir... Naravno, škotskom glumcu će na raspolaganju biti i - batler, 24 sata dnevno.

Da mnogi s nestrpljenjem čekaju Džerija Batlera, najbolji dokaz je da je do sada već nekoliko puta "tajno dolazio i odlazio".

Da li je sada i zaista došao može potvrditi, pored producenata, samo ta jedna paparaco fotografija Džerija npr. na Kalenić pijaci, koja će nas kao "približiti" blicevima Holivuda. A još piše i da je tu samo do kraja nedelje, pa... požurite! 

K.M.
Batler u "Koriolanu" igra Tulija Aufidija, zapovednika Volščanske vojske i zakletog neprijatelja rimskog generala Koriolana, koga glumi Rejf Fajns.

Ako ste fan muževnog izgleda Škotlanđanina Džerarda Batlera, onda ga možete "sresti" u filmu "Lov na bivšu ženu", a ako više volite njegov glas onda nikako ne propustite sjajan animirani film "Kako da dresirate svog zmaja". I neka sada neko kaže da Džeri nije u Beogradu...

Pogledajte još