Eucerin - dvostruko čistija i negovanija koža

Skidanje šminke i čišćenje kože oduzima dosta vremena i nije tajna da ga mnoge od nas, povremeno, nakon izlaska, kada smo umorne ili žurimo, izostavlja iz dnevne rutine nege. S obzirom da znamo koliko je jutarnje i večernje čišćenje važno za zdravlje i lepotu kože, poznat nam je i osećaj krivice koji dolazi nakon što tu rutinu propustimo.

Na sreću, rešenje ovih problema postoji. Upotrebom Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida zamenićete tri preparata - mleko za čišćenje, tonik i sredstvo za skidanje šminke oko očiju - a vaša koža će biti čista, hidrirana i primetno mekša i elastična. Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno će ukloniti sve nečistoće i šminku i istovremeno optimalno hidrirati i pripremiti vašu kožu da upije aktivne sastojke iz preparata za negu.

Temeljno čišćenje koje pruža vašoj koži, Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid duguje jednom od osnovnih sastojaka svoje formulacije - APG kompleksu, balgom kompleksu alkilpoliglukozida, koji omogućava nežno i efikasno uklanjanje nečistoća sa lica. Istovremeno, prijatnost tokom upotrebe ovog preparata zagarantovana je prilagođenošću njegove pH vrednosti suznoj tečnosti, što znači da ne dovodi do peckanja i iritacija u ovoj regiji.

Mekoća, elastičnost i hidriranost kože koju pruža Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid, postižu se zahvaljujući činjenici da sadrži hijaluronsku kiselinu, supstancu koja ima sposobnosti da održava optimalnu vlažnost u koži vezujući vodu. Dodatno, za optimalnu hidrataciju kože, zadužen je gliko-glicerol, aktivni sastojak koji dokazano stimuliše hidrataciju kože.

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid koristite uveče, kako biste uklonili nečistoće koje su se nakupile tokom dana i pripremili kožu za negu koja sledi, i ujutro, kako bi se uklonili svi produkti koji nastaju tokom noći kada je naša koža, dok mi spavamo, vrlo aktivna.

Iskoristite priliku da, po posebnim uslovima kupovine, obnovite svoje zalihe Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida od 200 ml. Potražite u apotekama specijalno 1+1 gratis pakovanje!

INFO PLUS:

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid testiran je na osetljivoj koži i prikladan za sve tipove kože. Bezbednost ovog preparata za korisnike kontaktnih sočiva klinički je dokazana

Pogledajte još