VRATA BILA OTKLJUČANA: Lopovi koji su odneli 100.000 evra bliski porodici Saše Popovića?!

Pištolj, kako je Saša Popović otkrio u iskazu koji je dao policiji, pripada njegovoj supruzi Suzani Jovanović i registrovan je na nju.

Upravo ona je, kako je prvi čovek muzičke imperije ispričao nadležnima nakon pljačke, pozvala policiju 8. marta u ove godine jer je, kako je on objasnio, “prva došla kući i videla da su razbacane stvari iz regala u spavaćoj sobi. Tu je i bio sef”.

U sefu su se nalazile Suzanina i Sašina burma, nakit i skupoceni satovi.

Kada je policija stigla, Suzana je rekla da je u sefu bilo pet lančića od belog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od belog i žutog zlata, brilijanti, privesci, osam “roleksa”.

Ona je u procenila da su ukradene stvari vredne oko 100.000 evra.

Kako objašnjava izbor blizak policiji, porodica Popović je ostavila otključana vrata.

– Saša Popović je u policiji rekao da smatra da je lopov preskočio ogradu, a oni su ostavili otključana vrata – objašnjava izvor, a piše “Puls”.

Iako se spekulisalo da bi lopovi mogli da budu čak i bliski porodici Saše Popovića, direktor “Granda” je u svom iskazu istakao da ne zna ko bi mogao da ih pokrade, ali ono što zna je vreme kada su mogli da uđu u stan.

– Saša Popović je u policiji rekao da ne zna ko bi mogao da bude lopov, ali da zna da je ušao između 19.30 i 21.15 jer jedino tada nikoga nije bilo u kući. Takođe, Popović je istakao da mu niko nije pretio, te da nije bilo nikakvih naznaka – kaže izvor za „Blic“.

Inače, pretpostavlja se da su lopovi preskočili bedem jer se vila jednog od najpoznatijih parova na našoj estradi nalazi u elitnom delu Bežanijske kose. Na samom ulazu postoji i rampa kroz koju ne može niko da prođe a da pre toga nije najavljen.

– Kuća je verovatno tipovana, jer su lopovi tačno znali kada niko od ukućana nije tu. Lopovi su znali kako da uđu u kuću i izbegnu čuvara koji kontroliše rampu, a time i prilaz domovima Saše Popovića i njegove koleginice i prijateljice Lepe Brene. Provalnici nisu mnogo tragali za sefom, na šta ukazuje da u kući nije bilo premetačine, već su otišli pravo u sobu u kojoj je porodica držala kasu i uzeli je. Znali su i da se Popović i njegova porodica neće skoro vratiti, da će biti duže odsutni, jer takvu provalu, bez obzira na to što su sa svim detaljima kuće bili upoznati, nisu mogli da izvedu za dva minuta – napominje sagovornik „Blica“, i dodaje da će biti pregledani i snimci video-nadzora sa svih okolnih kuća jer je moguće da su na nekima ovekovečene sumnjive osobe.

Istražitelji će proveriti i ko je u poslednje vreme posećivao porodicu Popović, da li su neke goste imali češće i ko je sve znao za njihov sef u sobi, kao i sa kim su te osobe kontaktirale. Detaljno će biti provereno kretanje i komunikacija ljudi koji su za njih obavljali neke kućne poslove.

Nakon pljačke se putem pres službe “Grand produkcije” oglasio i Saša Popović koji je objasnio da je cela porodica u šoku.

– Tokom prethodne noći porodičnu kuću Saše Popovića obila su nepoznata lica. Tom prilikom iz doma dirketora „Grand produkcije” odnet je sef s određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović. Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odneta i određena suma novca, budući da direktor „Granda“ papire od vrednosti i novac drži u banci. Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a da ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kad je reč o ovoj temi – poslato je u saopštenju dan nakon pljačke.

Izvor: Story.rs/Blic puls
Foto: Jutarnji program TV HAPPY - YouTube/PrintScreen
Pogledajte još
2 komentara
  1. knock says

    prema mojoj procjeni ukradene stvari vrijede nekoliko milijardi €

  2. Zeka says

    Meni je neko upao u stan sve ispreturao skuvao sebi zadnje sto je bilo kafe i nista odneo nije na stolu sam nasao poruku i500dinara,poruka,u vecim si govnima od mene kupi hleb kafu,a i secera vise nema,nisam zvao policiju/da se ne brukam/

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.