TATA JE SEDEO NA KLUPI I PLAKAO: Milica Todorović iskreno o odlasku iz porodičnog doma nakon pobede u "Zvezdama Granda"

Pevačica Milica Todorović je sa samo 14 godina pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Sada je Milica otkrila kako se snašla kada je kao dete morala da napusti rodni Kruševac i preseli se u Beograd.

- Sećam se da je moj tata plakao kad smo pravili tu oproštajnu zabavu, sećam se kao juče tog prizora. U dvorištu u Kruševcu smo pravili proslavu moje pobede. Pevala sam, dovela sam svoj tadašnji bend, pa smo mi tu nešto pevušili po dvorištu. Sećam se da sam pogledala na klupicu i tata sedi i tužno plače - rekla je Milica i dodala:

- To je bio jedan zaista tužan prizor. Prišla sam, zagrlila ga i pitala ga što plače, a on je rekao: "Ide mi dete iz kuće". Tako da nije to svejedno za roditelje. Zato sam ja stalno sa mamom, da nadoknadim ono vreme koje nisam bila sa njom. Često znaju da me pitaju zašto provodim toliko vremena sa majkom, ali eto, to je moj odgovor. To je moje pravo i želim da budem sa roditeljima. Tad kad je trebalo nisam bila - rekla je Milica i otkrila da su joj očinska figura u tom trenutku bili Saša Popović i Žika Jakšić.

- Dosta su mi pomogli. Mi smo imali iznajmljen stan na Bežanijskoj kosi gde smo svi iz "Zvezda Granda" obitavali. Inače, Žika Jakšić i Saša Popović su mi bili kao očevi bukvalno, pošto sam bila jako mlada i tako sam i gledala u njih pa su se oni tako i odnosili prema meni. Nikada neću imati ružnu reč da kažem za te ljude. Imali su toliko obzira prema meni koja sam išla redovno u muzičku školu u Kruševcu. Plaćali su mi autobusku kartu da dođem iz Kruševca u Beograd. Sale Popović bi prišao i pitao me: "Mico, je l' imaš šta da jedeš? Koliko treba da ti dam za autobusku kartu?". Stvarno su vodili računa o nama. Sva se naježim kad se setim tog perioda - rekla je Milica.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još