NEOČEKIVANO PISMO: Veliki šef pohvalio Kiju i Slobu, Luna nije krila koliko je razočarana! (VIDEO)

Učesnicima je saopšteno da je sinoćna emisija "Ami Dži šou"-a bila najgledanija od svih onih emitovanih u prethodnih deset sezona, a Ognjenovi gosti su bili Kija Kockar i Sloba Radanović.

Ta vest je obradovala neke ukućane, jedni su pružali podršku paru, a bilo je i onih koji su aplaudirali. I sama Kija je to radila znajući da vlada veliko interesovanje za njen odnos sa Slobom.

- Bilo je jako zabavno, bilo je igrica ali i ozbiljnih pitanja. Ognjen je super sagovornik. Bilo mi je lakše jer je Slobodan bio opušten, on ima više iskustva sa televizijom od mene. Drago mi je da smo oborili rekord, što je krah mog braka oborio rekorde. Uživali smo, bilo je stvarno super - rekla je Kija.

Dok su svi komentarisali, jedino je Luna gledala belo prilično razočarana u informacije koje čuje budući da je ona pre nekoliko meseci bila gost iste emisije. Bila je prilično uznemirena ovim saznanjem.

- Drago mi je da sam mogao ovu priču da predstavim u tom nekom šaljivom tonu. Drago mi je da sam otpevao i svoje pesme. Bilo mi je uživanje da gostujem u toj emisiji sinoć. Čestitam Ognjenu i televiziji Pinku na oborenom rekordu gledanosti - prokomentarisao je Radanović.

Izvor: Blic.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.