RASTA JOJ JE VELIKA PODRŠKA: Ana Nikolić završila u bolnici!

Pevačica je sada u ozbiljnoj panici i uplašena je.

- Kako je nedavno počela za zdravim načinom života i redovno odlazi na treninge, ceo njen život se promenio. U poslednjih nekoliko meseci primetila je da se između dva ciklusa nešto čudno dešava sa njenim organizmom, tačnije da povremeno prokrvari. Kako je to u početku bilo manjeg intenziteta, nije pridavala previše pažnje. Međutim, kako je nakon nekoliko nedelja krvarenje postalo obilnije, ona se mnogo uplašila. Kao i sve žene, svesna je bila da na takve simptome mora da reaguje i da se obrati ginekologu, pa je zakazala pregled kod jednog od najboljih lekara u Srbiji - kaže izvor.

Ona nekoliko puta ide ginekologu mesečno u bolnicu kako bi sve držala pod kontrolom.

- Doktor joj je predložio da bi najbolje bilo da sada miruje, da se što manje nervira, jer je vrlo moguće da je krvarenje posledica stresa. Ipak, Ani nije svejedno zbog cele situacije, jer se mnogo uplašila i sve to je užasno nervira. Rasta joj je velika podrška u svemu i svakodnevno joj govorili da nema razloga za stres i nervozu. Ani to mnogo znači, posebno posle svega što su prošli u poslednjih nekoliko meseci, kada im je brak bio u krizi - dodaje izvor i ističe:

- Anina situacija može da bude ozbiljna, ali i ne mora da znači. Obilna krvarenja mogu biti uzrokovana hormonalnom neravnotežom, stresom, ali i ako postoje miomi, odnosno benigne izrasline na zidu materice.

Izvor: Alo.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još