Glamurozno veče zvezda: “Story Awards” prvi put dodeljene u Makedoniji

Kao deo ove prestižne manifestacije, koja je prvi put održana u Makedoniji, nagrađene su ličnosti u više kategorija, izabrane od strane redakcije časopisa “Story” – koje je najnovije štampano izdanje kompanije “Color Press Plus”.

Kompanija “Color Press plus” je izdavač najčitanijeg licenciranog ženskog magazina “Ubavina i zdravje”, a odnedavno u svom portfoliju ima i časopis za arhitekturu, kućne dizajna i uređenja – “Home Style” by “Ubavina i zdravje”.

Dodeljeno je 19 “Story Awards” u pet kategorija, a voditeljima programa Jovani Stojmenović, i Gorastu Cvetkovskom pomogli su prezenteri u nekoliko kategorija: bivši model i hostesa Natalia Grubović, domaćin i urednik jutarnjeg programa na TV Sitel Aleksandar Blazhevski, prvakinja Opere u makedonskoj operi i baleta George Cuckovski.

Programski deo otvorio je predsednik “Color Press Grupe”, Robert Čoban, koji je uručio nagrade: Story ličnost u oblasti hotelijerstva (Enver Malici), ličnost godine u oblasti biznis-investicija (Igor Davkov), kompanija godine (Eurofarm) i Story ličnost godine (Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13). Boki 13 je takođe dobio Story priznanje za modnu ikonu godine.

Među nagrađenim poznatim ličnostima su sestre Tijana Dapčević i Tamara Todevska, šarmantna voditeljka Lila Filipovska i trener Raul Gonzales.

Prve “Story Awards” u Skoplju su privukle ogromno interesovanje, dodeli je prisutvovao i veliki broj medijskih kuća, ali i veliki broj poznatih ličnosti, koje su se potrudile da se pojave u najbolje mmogućem svetlu, delifirajući i pozirajući na crvenom tepihu.

Dobitnici prestižnih nagrada “Story” su:

Najčitaniji makedonski autor – Kosta Petrov

Najuticajnija osoba na društvenim medijima – Ina Mnogufina

Modna ikona – Bojan Jovanovski

Sportista godine – Raul Gonzalez

Legendarna dostignuća u makedonskom sportu – Vlado Ilievski

Glumac godine – Saško Kocev

Umetnička transformacija – Tijana Dapčević

TV serija godine – “Prespav” (nagradu je podigao popularni glumac Driton Viseli)

TV osoba godine – Lila Stojanovska

Hit godine – “Ova leto ke se pamti” Vlatka Lozanovskog

Najbolji video – “Next Time” za “Slusam kaj sumat sumite”

Najpopularniji Youtube video – “Terorista” – Slatkaristika

Bend godine – “Eye Cue”

Najharizmatičnija pop zvezda – Tamara Todevska

Vrhunska dostignuća u muzici – Naum Petreski

Ličnost godine u oblasti hotelijerstva – Enver Maliki (hotel “Park”)

Ličnost godine u oblasti poslovnog ulaganja – Igor Davkov (Skopje East Gate)

Kompanija godine – “Eurofarm”

Story ličnost godine – Bojan Jovanovski

Program je obogaćen muzikom, u kojem je publika imala priliku da vidi i čuje “Trio Gentleman”, Vlatko Lozanovski, “Eye Cue” …

Nakon završetka programa, koji je promovisao specijalno izdanje magazina “Story” za makedonsko tržište, čiji je urednik je poznati novinar i Vasko Spasovski, veliki broj poznatih gostiju i pobednika uživali su u zvucima “Infinity Duo“.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.