"UBAVINA I ZDRAVJE" SLAVI HUMANOST: Nezaboravna proslava 14. rođendana najuticajnijeg ženskog časopisa u regionu

Nezaboravno veče tako bi ukratko glasio opis rođendanske proslave makedonskog izdanja časopisa "Lepota i zdravlje", koja se održala u Skoplju, u hotelu Miror, u restoranu pored bazena El Bocca Del Lupo.

Sa više od 400 gostiju, najprestižniji časopis proslavio je 14. rođendan, a dodeljene su i nagrade za
društvenu odgovornost, humanost i aktivizam.

Goste je pozdravila urednica časopisa "Ubavina i zdravje" Jovana Stojmenović

Nagrade su primili: kompanija A1 Makedonija za edukativni program "Internet nije samo igra. Klikni
Bezbedno".

Elena Ristovska Dimovska - menadžer korporativnih komunikacija A 1 Makedonija

Gospodin Fatmir Etemi - ZSF Kom. zbog značajnih donacija u sektoru zdravlja, posebno za osobe sa invaliditetom i njihovu inkluziju u društvo, kao i za marginalizovane osobe sa retkim bolestima, zatim u obrazovanju, u nadi se da će sprečiti odliv kvalitetnih kadrova iz zemlje, a značajne su i njegove donacije u sportu.

Direktor kompanije "Kolor media plus", Aleksandar Nakov, uručuje nagradu gospodinu Fatmiru Etemiju

Odato je priznanje i "Essensi Macedonia" za kontinuirano ulaganje u prevenciju bolesti, zatim počasnom konzulu Republike Srbije u Makedoniji gospodinu Vladimiru Stajiću za donacije brojnim udruženjima srpske zajednice u zemlji, kao i sportskim savezima i klubovima, zatim udruženju građana za pomoć beskućnicima, socijalno ugroženim porodicama i licima "Ljubaznost", Mariji Dudi Dibiagjio, koja svojim savetima podstiče ljude da ne čekaju pravo vreme, naprotiv, da deluju odmah.

Vladimir Stajić, počasni konzul I direktor kompanije "Gulf oil Macedonija"

Među nagrađenima za humanost je i Borče Stamenov za inicijativu "Doniraj računar", a nagradu za aktivizam dobila je Doroti Pačkova, aktivistkinja i osnivačica udruženja za rodnu ravnopravnost "Jedna može".

Još jedno priznanje za humanost dodeljeno je kompaniji Slic, koja je jedan od najpožrtvovanijih učesnika i značajnih pobornika humanitarnog projekta IT4CHARITI (IT For Chariti), i Moniki Rizovskoj - Ways2Help. Ovo je platforma koja povezuje organizacije, kompanije i pojedinačne donatore u cilju pomoći socijalno ugroženim
porodicama.

Prisutni su testirali proizvode sa jedinstvenom formulacijom kompanije Esensa Macedonia

Partneri i pokrovitelji ovog događaja su: globalni lider u automobilskoj industriji, kompanija Kromberg i Šubert Makedonija, Jaka Nova, makedonska kompanija za proizvodnju lekova, dodataka ishrani i kozmetike, kompanija Samantha, koja je publici predstavila novitete iz kozmetike - brendove essence & Catrice pod motom Sister Love, a prava senzacija među publikom bila je promocija novog proizvoda OKSI Jet-a, čisti kiseonik za direktnu inhalaciju i veoma jednostavnu upotrebu.

Brendovi sa kojima su zdravice za ovaj rođendan bile fantastično iskustvo su Gordons, Jägermeister, vinarija Stobi, Skopska Pivara, Pelisterka, a energiju su obezbedili barovi kompanije za proizvodnju i prodaju zdrave hrane Vitalia.

Pilo se vino prepoznatljivog bogatog ukusa "Stobi", a pobednici su dobili i poklon ​​– flašu vrhunskog vina "Stobi"

Rođendanskoj zabavi "Ubavine i zdravlja" prisustvovale su mnoge poznate ličnosti iz delovnog sveta, ljudi iz sveta medija, muzičke zvezde, sportske zvezde i mnogi drugi. Da žurka bude na nivou pobrinuli su se sjajni "Popart-bend" i Boka Konga & Baze Saks!

U nastavku vam prenosimo samo delić atmosfere...

Tekst: Bojana Stojmenović
Foto: Jasna Susa i Goran Deskovski

Pogledajte još