LJUBAV NA TELEVIZIJI: Dea Đurđević je zbog Mladena Mijatovića raskinula veridbu, a sada je progovorila o svadbi!

Voditeljka je otkrila koliki joj je izazov u vezi to što je i poslovno povezana sa svojim partnerom.

- Prvo moram da kažem da je to i te kako pozitivna stvar. Zaista, novinarski posao nije kao svaki drugi, nemate radno vreme, i zato se Mladen i ja odlično razumemo. On razume kada ja moram da ostajem na sastancima i kolegijumima, pomeramo planove, a ja razumem kada se desi ubistvo pa i noću mora da se ide na teren. Bitna je tolerancija. Čak i u jutarnjem programu preplićemo posao, on se uključuje dok ja vodim - kaže Dea.

Ona je otkrila da li joj je neobično kada u programu treba da najavi svog dečka.

- Veoma mi je neobično. Ipak, nekako smo se navikli. Gledamo da odvajamo posao i ljubav. Uvek ga najavljujem kao Mladen Mijatović, novinar televizije “Pink”. U početku nam je to bilo smešno, ali smo se već navikli - iskrena je voditeljka.

Dea je nedavno u venčanici prošetala na Sajmu venčanja. Međutim, sa svojim venčanjem ne žuri.

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, neopterećeni smo. Neka ide svojim tokom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. Ja sam se i kao devojčica igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala - iskrena je Dea.

Osim što uživa u lepoj vezi, Dea maksimalno uživa i na poslu. Iako svako jutro ustaje rano, ima dobar razlog.

- Nisam se navikla na to da ustajem rano. Ipak, ne pada mi teško kada znam gde idem i šta radim. Onda mi je sve lakše. Idem da se dobro družimo i informišemo ljude, ništa mi nije teško - kaže voditeljka. Nedavno je tim “ružičaste” televizije postao bogatiji za još jednog člana. Žika Nikolić postao je deo ekipe. O kolegi Dea ima samo reči hvale.

- Presrećna sam zato što je došao Žika. On je takva lavčina. Žika je ogroman drugar i sjajan je kako drug, tako i kolega. Dva puta sam bila gost u njegovoj emisiji i uživala sam. Za Žiku važi da je velika zvezda, a on to i jeste, ali bez ikakve sujete i kompleksa. Nas dvoje odlično funkcionišemo. Što se tiče Jovane i Srđana, čudno je videti svoje kolege na drugoj televiziji - kaže ona.

Podsetimo, Dea je zbog Mladena raskinula veridbu. Njih dvoje su se upoznali na televiziji, a varnice između njih su odmah sevnule. Kada su shvatili da su emocije obostrane, Dea je raskinula veridbu i dečku vratila prsten.

Izvor: Blic.rs
Foto: deadjurdjevic-Screenshoot/Instagram

Pogledajte još