SLIKE KOJE ĆE VAS POTPUNO RAZNEŽITI: Mlađi sin Luisa i Matee Ibanez napunio godinu dana!

Supruga poznatog fudbalera Luisa Ibaneza pohvalila se na Instagramu kako je njen drugi sin napunio godinu dana, a dirljivom porukom koja je oduševila njene pratioce čestitala je svom sinu rođendan:

-Moj Mathias...proletela je godina i pitam se kad pre i zašto tako brzo. Ali vreme se zaustaviti ne može niti se može vratiti i zato treba uživati u svakom trenutku, svakom danu, jer svaki novi dan novi je blagoslov, a danas je onaj 365., onaj veliki...onaj poseban. Srecan ti prvi rođendan, sunce moje- poželela je mlada mama svom mezimcu.

 

Moj Mathias...proletila je godina...i pitam se kad prije...i zasto tako brzo...ali vrijeme se zaustaviti ne moze...niti se moze vratiti...i zato treba uzivati u svakom trenutku...u svakom danu...jer svaki novi dan novi je blagoslov...a danas je onaj 365-ti...onaj veliki...onaj poseban...Sretan ti 1. rodjendan sunce moje 🍀🎂🎈 da nam sijas svakog dana kao i do sada...da nas grijes svojom toplinom...da nas obasjavas svojom ljubavlju i svojim veseljem...ti si izvor onog najljepseg...onog najnevinijeg...onog najiskrenijeg...ti si mamin punjac, mamin pokretac...ti si sve ono za sto se zivi...hvala ti ljubavi sto si upotpunio nasu srecu...sto si unio dodatnu radost u nase zivote...a ono sto ti mama najvise zeli i za sto se svakog dana moli je da mi budes zdrav...za sve drugo cemo lako...jer kad si zdrav onda mozes sve...onda mozemo sve...sreca, ljubav, veselje...sve to nikad ti nece faliti, ne brini, jer imamo jedni druge 👨‍👩‍👦‍👦❣️I dok gledam ovu slikicu, iz bolnice, jednu od tvojih prvih...sjecam se koliko sam sretna bila...koliko mi je srce lupalo...koliko sam zaljubljeno gledala u tebe...koliko sam ti se divila...bila ponosna...ispunjena...i dan danas to se nastavlja... i znam da tome nema kraja...voli te mama...ni rijeci ne mogu opisati koliko ❤️❤️❤️

A post shared by Matea Ibanez 88 (@mateaibanez) on

Poznata mama potom je objavila dirljivu fotografiju na kojoj su Mathias i njegov četvorogodišnji brat Thiago.

 

1. b-day party ☺️🎂🎈🎉 #Mathias

A post shared by Matea Ibanez 88 (@mateaibanez) on

Autor: nadlanu.com/V.M.

Foto: mateaibanez/ Instagram

 

Pogledajte još