VREBAJU DA TE IZBODU: Nina Prlja otkrila Subotićevoj šta je čeka ako ode u zatvor!

0

Svi koji su juče gledali rijaliti “Parovi” mogli su da čuju dve učesnice kako otvoreno pričaju o zatvoru. Dok je Nina Prlja već bila iza rešetaka, Aleksandra Subotić je u riziku da je uhapse i njihov razgovor o tome sve je užasnuo.

Prlja je sve šokirala pričom kako su prolazili njeni dani iza rešetaka. I dok mnogi nisu mogli da veruju šta se može čuti u programu uživo, starleta je do detalja objasnila kako je izdržala zatvor.

Evo, ja ću da te treniram za zatvor. Samo da znaš da tamo nije nimalo lako. Nema hrane koju voliš, nego jedeš šta ti daju. Nema veštačkih trepavica, frizure, štikli, bunde… Tamo je zimi mnogo hladno, a leti vruće da izgoriš. Disciplina je stroga, u određeno vreme šetaš, radiš šta ti kažu. Moraš da nosiš trenerke, nema majica na bretele, jer su pored tebe muškarci koji te gledaju i koji rade one stvari – ispričala je Nina i dodala da je svaki put pred tuširanje doživljavala stres:

Kad ideš na tuširanje, moraš da imaš nekog stražara. Ja sam imala cimerku koja me je čuvala dok se tuširam. Neke zatvorenice imaju hemijske olovke kojima vrebaju da te izbodu. Ako nemaš nekoga da ti stražari, teško tebi! Srećom, mene nisu povredile.

Inače, Nina je uhapšena u decembru 2016. zbog sumnje da je deo kriminalne grupe koja je krijumčarila kokain u Emirate. Prlja je u pritvoru bila četiri meseca, nakon čega je dobila nanogicu, pa je u kućnom pritvoru provela godinu dana.

Izvor: Blic.rs
Foto: nina_prlja/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.