EUCERIN DANI SU VAŠI DANI: Tokom aprila 20 odsto popusta na Eucerin preparate!

Da li ste primetili da ljudi, veoma često, kada pronađu brend koji odgovara njihovim potrebama, ostaju verni proizvodima tog brenda? Ova navika naročito je prisutna kada su u pitanju preparati za negu. Vernost jednom brendu, u čiju ste se efikasnost i kompatibilnost preparata sa potrebama vaše kože uverili, daje vam mogućnost da kupovinu obavite brzo, bez sumnje u kvalitet i straha od neželjenih reakcija.

Izbor je još lakši ako se radi o brendu koji u ponudi ima preparate za kompletnu negu tela i lica i može se nabaviti samo u apoteci, gde možete dobiti stručni savet farmaceuta. U tom slučaju na jednom mestu možete nabaviti sve što vam je potrebno za zdravlje i lepotu svoje kože, sa većom sigurnošću u svoj izbor.

Iza dermokozmetičkog brenda Eucerin stoji više od jednog veka inovacija u formulacijama za negu kože, zasnovanih na naučnim istraživanjima koja se sprovode u saradnji sa farmaceutima i dermatolozima. Od Eucerin preparata potrošači očekuju ne samo bezbednost i efikasnost, već i prijatno iskustvo prilikom upotrebe, čak i kada se radi o osetljivoj, problematičnoj, veoma suvoj ili atopijski suvoj koži.

Ukoliko preparate za negu radije kupujete u apotekama i svoje poverenje ukazujete dermokozmetici, sigurno ste već izabrali omiljene iz široke Eucerin ponude i s nestrpljenjem očekujete Dane Eucerina, tokom kojih sve Eucerin preparate možete kupiti sa popustom od čak 20 odsto!

Dani Eucerina u pojedinačnim apotekama traju tri dana. Popust ne važi za promo pakete i preparate sa već sniženom cenom. Raspitajte se kod vaših apotekara, požurite u najbližu Eucerin partner apoteku ili posetite sajt www.eucerin.rs ili FB stranicu Eucerin.RS i saznajte kada su Vaši Eucerin dani!

Pogledajte još