NADEŽDINA MAJKA O ĆERKINOJ AKCIJI S MIKIJEM U KOKOŠINJCU: Ovo joj je prilika za udaju, neka rađa decu!

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen
0

Nakon što je pevačica Nadežda Biljić imala seksualni odnos pred kamerama na Uskrs sa pčelarom Mikijem Đuričićem oglasila se njena majka Slavica Biljić.

Iako mnogi gledaoci ovog šoua osuđuju ovaj potez Biljićeve, uz obrazloženje da je neprimereno da upražnjava seks na veliki praznik i to sa muškarcem sa kojim je imala isključivo drugarski odnos pre tog čina, Nadeždina majka nije ćerki mnogo zamerila na ovom potezu.

Znate šta, Nadici od karijere tamo ne predviđaju ništa, kažu neće uspeti. Evo, nek nađe muža i uda se. Nek se uda, možda i za Mikija. On očigledno gaji neke emocije, pa i seks je emocija, a razumniji je od Nadežde. Šta da vam kažem, smejem se od muke. Mislili su oni da tamo nema kamera, ali eto sve je snimljeno. Nisu uradili ništa što drugi ne rade – kaže Slavica, kojoj ipak nije prijatno zbog ovog skandala i dodaje:

Šta drugo nego da se uda, 27 godina moja ćerka ima. Ja kad sam bila u 27 dete mi imalo pet godina. Neka i ona rađa decu, taman da se uda u “Zadruzi”. Ušla je u rijaliti da pokaže da lepo peva i da je dobar čovek… A ovo što se desilo, pa ja svoje dete podržavam, sigurno da joj neću okrenuti leđa – završava Slavica, koja i pored svega degutantnog uz svoju ćerku.

Izvor: Pulsonline.rs

Foto: Zadruga Official – YouTube/Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.