SLEDI KAZNA VELIKOG ŠEFA: Kija i Maca imale žestok okršaj pored bazena, umešao se i Sloba! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Maca Diskrecija već nekoliko dana nisu u dobrim odnosima, a njihova svađa nastavila se i danas kraj bazena.

Prvo su Ana Korać i Maca imale okršaj kraj bazena, a potom su se posvađale Maca i Kija. Prišla je Diskreciji, koja je zvala obezbeđenje da je skloni, jer "će je udariti".

- Kad udariš nekoga ništa s tim nećeš postići! Opet me danas provociraš s Anom! - vikala je Maca.

- Ti si meni opet danas rekla da neću imati decu - Kija.

- Malena, ostavi je, ja svakako idem kući pa ću je polomiti - dobacila je Zorica Marković u prolazu.

- Ne mogu da slušam više te vaše priče o je*anju! Nemojte da ja ovde kažem ko koga je*e! - vikao je Lepi Mića, posle čega je ušao u konflikt sa Anom i nastao je totalni haos.

- Ja sam rekla da sam se operisala, nisam rekla da neću imati bebu! Ti vrlo dobro znaš šta si rekla i nemoj sad da se izvlačiš! Ajde, kad si tako jaka, ponovo još jednom to - vikala je Kija, a Maca se sve vreme sklanjala od nje.

- Slušaj me, mozgu jedan. Ti si žensko, ne možeš tako nešto reći ženskoj osobi. Ja razumem da si to rekla u afektu, ti si to ponavljala i rekla kako radiš to jer to mene boli - rekla je Kija.

- Beži od mene! Ajde! Kad me budeš provocirala, uzvratiću ti! - Maca je ostajala pri svome.

- Možeš da mi kažeš da sam ku*va, da je*em za pare, ali ne možeš da mi kažeš da neću moći da imam decu! - besnela je Kija.

- Znaš koja ćeš biti? Dvadesta! Jer nijedan normalan čovek ne može da glasa za tebe zbog toga što ti izgovaraš! - govorila je Kija, a obezbeđenje je sve vreme stajalo kraj njih.

- Meni si ti stvarno smešna. Željna si pažnje - rekla je Maca Kiji.

- Nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ, možeš samo da plačeš kad ti ja pričam, jesi čula? - poručila joj je Kija, a onda se i Sloba umešao.

- Je*em li te ja u usta i taj tvoj jezik pogani! Nemoj da te čujem više da si nekog proklela! Odje*i od nje i ti, klošarko jedna! Nemoj da sam te čuo još jednu reč! Baciću te s tom stolicom! Je*em ti ja mamu - vikao je Sloba.

- Ti si još gori debil što se ložiš na nju! - rekao je Kiji, a ona mu je odbrusila:

- Ti ćeš da mi kažeš!

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.