GOSPODIN PRAVI: Dame saglasne u tome kako treba da se ponaša i izgleda idealan muškarac

Podržava te

U svemu što poželiš. Ako kažeš da želiš da postaneš astronaut, on će reći da je uz tebe (i kasnije ti razumno objasniti zbog čega je to možda nemoguće). Pravi muškarac daje podršku ženama u svom životu, a one pored njega osećaju kako je sve moguće.

Zna da se igra s decom

Muškarac koji zna nešo da napravi s klincem, umesto da samo zbunjeno bulji u njega, sigurno će biti jako dobar otac. Bez obzira na to želiš li dete ili ne želiš, lepo je znati da pored sebe imaš muškarca koji nije zaboravio da je i sam nekad bio klinac.

Dobar je sa rukama

Ne kažemo da mora da zna da sastavi bicikl od nule, ali u svakom slučaju nije loše da zna malo više od običnog menjanja sijalice. Ako vam se ikada pokvari auto nasred puta, lepo je znati da si s nekim ko neće samo da sedne na haubu i plače.

Ima manire

Mnogi kažu da su džentlmeni stvar prošlosti, ali greše. To je nešto što je uvek u modi, a muškarac koji ti otvori vrata od automobila kad ulaziš, primakne ti stolicu u restoranu ili te samo otprati do kuće mnogo je bolji od onog koji ne radi ove stvari.

Sluša

Ne samo kada pričate o njemu, ili o seksu, ili o načinima na koje je on odličan u seksu, govorimo o muškarcu koji stvarno sluša. Takav će muškarac zapamtiti i kad ti je rođendan, i koja ti je najdraža pesma, čak će zapamtiti i kada vam je godišnjica.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.