DA LI ĆE SE ALEKSIĆEVA UVREDITI? Dara Bubamara odgovorila na Sekin gest! (FOTO)

Folk pevačica opravdala je poverenje svoje publike i nadmašila uspeh spektakla koji je priredila na istom mestu pre osam godina.

Seka nije krila svoje zadovoljstvo, a zajedno sa fanovima proslavila je svoj rođendan. Ona je sve vreme đuskala, menjala nekoliko odevnih kombinacija, a na kraju održala i after-parti. Na samom početku koncerta obratila se publici uz reči:

- Ovo je ono što sam sanjala kao devojčica, da imam publiku poput vas.

Aleksićeva se zahvalila svima koji su bili na koncertu, a u isto vreme pozvala je publiku da dođe i sledeće subote, 21. aprila na koncert Dare Bubamare.

- Hvala vam što ste mi ispunili snove i pokazali koliko volite ono što radim... Dragi moji, sledeće subote 21. aprila pozivam vas sve da podržite Daru, kao što ste sinoć podržali mene! - napisala je na svom instagram profilu.

Dara je na neki način ostala suzdržana, ali se i zahvalila na Sekinom gestu:

- a sam poznata po tome da svima želim sreću i da sam dobar čovek i da ne želim nikom zlo. Onaj prvi utisak, a svi znate šta je, to mi je ostalo i neću da pričam o tome. Jako lepo što je to uradila. Trenutno se spremam za spektakl, evo vežbamo koreografije i vidimo se u Areni - rekla je u emisiji "Premijera".

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: seka_aleksic/ Instagram

Pogledajte još